Caravana plutitoare: Trebuie sa ai cel mai modern cort din camping!

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 00:00
5082 citiri
Caravana plutitoare: Trebuie sa ai cel mai modern cort din camping!
Foto: sealander.de

Iubesti excursiile cu cortul, insa nu mai poti renunta la confort si, in plus, ai vrea ca excursia ta sa nu se termine odata cu malul lacului langa care ai campat? Arunca un ochi peste cea mai mica rulota-barca, numai buna de tras cu masina ta de familie.

Business24 iti prezinta Sealander, opera unui designer german care a creat rulota de dimensiunea unui cort, care pluteste ca o barca si mai este dotata si cu un motor electric.

Noua rulota amfibie are la interior o masuta si doua canapele pentru sase persoane ce pot fi transformate intr-un pat pe toata suprafata rulotei plutitoare.

Interiorul este echipat complet, de la modul de gatit si spalat vase, aer conditionat, incalzire, si toaleta, pana la sistemul audio.

Caroseria rulotei Sealander este realizata din fibra de sticla ranforsata si are podea dubla pentru a nu se scufunda, in cazul in care intra apa.

Curentul este generat de un motor electric de cinci cai putere care functioneaza ca motor propriu-zis pentru barca dar si ca sursa de energie pentru restul utilitatilor de pe rulota plutitoare.

Sealander are 389 centimetri in lungime, 160 de centimetri in latime si o 185 centimetri inaltime, avand o greutate de 400 de kilograme.

Greutatea este considerata a fi una nu foarte mare, putand fi trasa si de vehicule mai mici, te asigura producatorii. Dimensiunile sale compacte permit o manevrare usoara si agilitate, fara sa ai nevoie de un permis special pentru a-l transporta.

Daca te-am convins ca iti doresti si tu un astfel de hibrid, tot ce trebuie sa faci este sa-i contactezi pe producatori la adresa de pe site, unde vei gasi si informatii legate de preturi.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rulota plutitoare, #rulota xort barca, #Sealander caravana plutitoare, #caravana plutitoare , #Excursii