Credeai ca vei putea ajunge vreodata sa explorezi epava Titanicului?

Sambata, 25 Martie 2017, ora 00:00
8164 citiri
Credeai ca vei putea ajunge vreodata sa explorezi epava Titanicului?
Foto: Extravaganzi

In afara filmului cu Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, ori a unui documentar recent, nu sunt prea multe sanse de a vedea cu ochii tai cum arata cea mai faimoasa epava din lume: cea a Titanicului.

Aceasta daca nu cumva ai prin cont suma de 145.000 de dolari, care iti va asigura un loc in expeditia organizata de Blue Marble Private anul viitor, in care turistii sunt poftiti sa vada pe viu ramasitele vasului scufundat in adancul Atlanticului, relateaza Extravaganzi.

Este o aventura in care merita sa te arunci, mai ales ca vei beneficia si de un tratament de lux pe parcursul zilelor petrecute pe mare intre tarmul regiunii Newfoundland si locul scufundarii maiestuosului vas de croaziera.

Calatoria ta va debuta cu un zbor cu elicopterul intre Halifax si puntea vasului care te asteapta sa pornesti in explorare. La bordul iahtului vei beneficia, desigur, de toate serviciile de lux pe care le poti cere intr-o excursie platita atat de piperat.

Croaziera pana la locul tragediei care a generat atatea povesti ar putea dura aproximativ doua zile, timp destul pentru a te rasfata la bordul iahtului inchiriat de Blue Marble Private.

Odata ajunsi la punctul de scufundare, excursionistii inscrisi in aceasta aventura epica vor fi invitati sa urce la bordul submarinului din titan si carbon conceput de Ocean Gate pentru a parcurge traseul de 5 ore care ii va duce la o adancime de aproximativ 4.000 metri sub nivelul marii, pana la epava Titanicului.

O echipa de experti se va ocupa ca tu sa observi in detaliu puntea vasului si interiorul scarilor care conduc spre fostele saloane de lux ale Titanicului, stand alaturi de tine si ghidand sumersibilul astfel incat sa nu iti scape niciun detaliu de pe nava cu un destin atat de tragic.

Oferta suna atragatoare si, in acelasi timp, destul de costisitoare. Nu ramane decat ca tu sa fi cel care decide daca esti pregatit sa infrunti in mai 2018 betia adancurilor pentru a te rasfata cu imaginea unica a Titanicului, giganticul vas de croaziera scufundat chiar la primul sau drum peste Atlantic.

#excursii lux, #scufundare Titanic, #epava Titanic, #excursii lux 2018 , #Excursii