Evadeaza intr-un loc de legenda si armonie spirituala

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 00:00
3541 citiri
Evadeaza intr-un loc de legenda si armonie spirituala
Foto: Split Shire

Daca iubesti iesirile in natura si momentele de meditatie, atunci nu poti rata excursia din 21 iunie in Tara Luanei. Traseul va dura sase ore si cuprinde asezarile rupestre din Muntii Buzaului de la Nucu, Alunis si Ruginoasa.

In aceasta zi vei avea ocazia sa vizitezi Complexul rupestru Nucu, Chilia lui Dionisie Torcatorul, Bisericuta lui Iosif, Agatonul Vechi si Nou, Fundul Pesterii, Scaunul Negru Voda, Crucea Spatarului, Trovantii din Buzau. Obiectivele vor fi prezentate de un ghid local.

Pe langa plimbarea alaturi de ghid prin toate aceste locuri misterioase vei invata mai multe tehnici spirituale precum respiratia Bastrika pentru aprinderea focului interior, tehnica de ardere accelerata a karmei, plimbarea in mauna (tacere), initiere in Reiki si meditatii ghidate.

"Calatoria in exterior este pana la urma o iluzie, ce ne intereseaza de fapt este sa percepeti aceste energii subtile si sa gasiti in interior acea armonie care se afla in permanenta in jurul vostru", spun reprezentantii Scolii Iubirii, organizatorii acestei excursii.

Campul spiritual din aceste locuri te va ajuta in acest sens, dar pentru a fructifica la maxim aceasta calatorie va trebui sa o privesti ca pe una initiatica, spre interiorul tau si sa ramani cat mai centrat.

Ce vei experimenta ulterior va fi o stare de bine care va ramane cu tine pe parcursul unei saptamani, chiar doua, promit organizatorii. Iar in urma mai multor astfel de experiente, intr-un final, starea de bine va ramane alaturi de tine pentru toata viata.

Daca ti-am starnit interesul, tot ce trebuie sa faci este sa-i contactezi pe cei de la Scoala Iubirii si sa-ti rezervi un loc. Pretul biletului este de 250 de lei daca faci plata pana pe 12 iunie si de 300 de lei, pentru platile facute dupa 12 iunie. Organizatorii asigura si transportul, iar autocarul va pleca la ora 8.00 din parcarea din Piata Victoriei si tot acolo va avea loc si debarcarea la intoarcere in jurul orei 21.00.

#Scoala Iubirii tara Luaneievadare meditatie, #excursii meditatie , #Excursii