Excursie la marginea lumii: Esti gata pentru o calatorie in stratosfera? (Video)

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
4547 citiri
Excursie la marginea lumii: Esti gata pentru o calatorie in stratosfera? (Video)
Foto: Pursuitist

Craciunul este aproape, iar cadoul potrivit poate fi o mare bataie de cap, mai ales daca persoana draga tie este un calator care a vazut deja o mare parte din lume.

Neiman Marcus Christmas Book si World View iti dau sansa sa oferi cuiva drag o experienta unica in viata: o calatorie in stratosfera. Iar pretul de 90.000 de dolari nici nu conteaza, atata vreme cat bucuria este imensa, potrivit Pursuitist.

Calatoria in capsula ridicata in stratosfera cu ajutorul baloanelor este o experienta unica in viata si chiar si cel mai versat calator va ramane siderat in fata frumusetii Pamantului vazut din spatiu.

Nu este de mirare ca Neiman Marcus Christmas Book a inclus o astfel de aventura in topul celor 10 Cadouri Fanastice oferite clientilor de top ai firmei.

De altfel, pachetul este disponibil in acest format numai pentru clientii Neiman Marcus, care vor trebui sa achite un pret de 90.000 de dolari.

Pachetul include cazare in statiunea de lux Miraval din Tucson Arizona, calatoria cu capsula presurizata pana la inaltimea de 30 de kilometri si o vizita in complexul Biosphere 2 din California.

Intreaga excursie este gandita ca un serviciu de lux si oricine va realiza acest lucru chiar si in aer, cand va admira rotunjimea planetei noastre si stralucirea soarelui in intunecatul vid cosmic.

Timp de doua ore, cel caruia alegi sa-i oferi aceasta experienta se va putea bucura de priveliste si va putea comunica cu tine prin intermediul retelei wireless de la bordul capsulei sau va putea servi o bautura de la minibarul instalat in aceasta.

Catalogul anual Neiman Marcus Christmas Gift este recunoscut pentru produsele de un lux opulent puse la dispozitia clientilor sai, iar calatoria in stratosfera cu capsula World View intra cu siguranta in aceasta categorie.

Din acest punct de vedere, calatoria World View este o experienta care poate marca viata cuiva si care se adreseaza tuturor celor cu spirit de aventura, dispusi sa inainteze pana la adevarata margine a lumii: stratosfera.

#excursie World View, #excursie stratosfera, #capsula stratosfera , #Excursii