Excursiile in Portugalia vor fi afectate de greve, pe 1 ianuarie

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 21:46
1324 citiri
Excursiile in Portugalia vor fi afectate de greve, pe 1 ianuarie
Greva in Portugalia, pe 1 ianuarie 2012 / Sursa foto: Jurnalul

Excursiile in Portugalia vor fi perturbate in prima zi din 2012 de o greva generala a angajatilor de la caile ferate nationale atentioneaza Ministerul roman al Afacerilor Externe.

Pentru a evita situatiile neplacute, cetatenii romani sunt sfatuiti sa contacteze, in prealabil, compania feroviara pentru reconfirmarea orarului.

Ministerul atentioneaza cetatenii romani ca sindicatul national al lucratorilor din sectorul cailor ferate din Portugalia a anuntat organizarea pe 1 ianuarie 2012 a unei greve de 24 de ore.

Conform unui comunicat MAE transmis vineri, miscarea de protest va afecta circulatia mijloacelor de transport feroviare.

In Spania a avut loc joi o greva a Companiei aeriane Iberia. Aceasta a anulat joi peste o treime din zboruri, respectiv 118 zboruri, din cauza grevei pilotilor.

Cele mai multe curse anulate joi aveau ca destinatii Italia, Franta, Germania, Marea Britanie. Portugalia si Elvetia. Pilotii protesteaza fata de decizia Iberia de a crea o societate low-cost in aprilie 2012.

#greva portugalia, #greva sindicate cai ferate portugalia , #Excursii