Ghid de calatorie: 5 destinatii ale fericirii. Unde te duci de Valentine's Day?

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 00:00
4085 citiri
Ghid de calatorie: 5 destinatii ale fericirii. Unde te duci de Valentine's Day?
Foto: Deviant art

Ziua Indragostilor se apropie cu pasi repezi, iar anul acesta ai putea schimba un pic reteta folosita in cucerirea inimii cuiva drag. Felicitarea, cutia de bomboane si sampania fina vor trebui sa devina doar accesorii ale unei excursii romantice fara egal.

Cinci destinatii de vis stau la dispozitia ta in acest an pentru a cuceri din prima inima oricui, anunta revista Luxuo. Imbarca-te intr-o calatorie a iubirii care iti ofera o multime de alte atractii.

Escapada exotica in Seychelles

Fa-ti planuri pentru un adevarat maraton al dragostei in exotica insula Mahe din arhipelagul Seychelles. Intreaga luna februarie este dedicata iubirii la Savoy Resort& Spa.

Foto: Savoy

Pretul unui pachet de 5 nopti care include cazare in camera cu vedere la ocean, sampanie la sosire, mic dejun si diverse tratamente spa nu costa mai mult de 890 de euro.

Rasfat in inima Parisului

Rezrva cat mai repede una din cele doua camera Chantal Thomass sau apartamentul Hermes din hotelul Le Pradey din Paris.

Nimic nu ar putea egala in materie de romantism un decor incarcat de matase cu decupaje sub forma de inima si finisaje de o eleganta opulenta.

Foto: Veronese

Camerele Chantal Thomass sunt situate la mansarda hotelui, in timp ce apartamentele de pe intreg etajul 5 au fost decorate de designerii casei Hermes.

Hotelul Le Pradey este situate in imediat apropiere a muzeului Luvru, chiar langa Gradinile Tuileries. Oferta Le Pradey include o noapte de cazare, trandafiri si sampanie in camera si mic dejun pentru 320 de euro.

In stil Romeo si Julieta

Lasa-te purtat de iubire pana in Verona, orasul care poarta semnul iubirii tragice dintre Romeo si Julieta.

Foto: Palazzo Victoria

Sa nu dramatizam. Poti lasa deoparte partea tragica a povestii de amor si te poti bucura alaturi de persoana iubita de un city break romantic in hotelul Palazzo Victoria din Verona.

Pentru 215 euro de persoana vei beneficia de oferta cu cazare in camere Deluxe, un mic dejun in stil american si acces gratuit la sala de fitness si centrul spa al hotelului.

Cina romantica in Orasul Iubirii

Vrem, nu vrem, Parisul este Orasul Iubirii si, prin urmare, cea mai potrivita destinatie pentru a invita persoana iubita la o cina romantica.

Epicure, restaurantul hotelului parizian Le Bristol este locul unde ar trebui sa iti declari iubirea in timpul unei cine festive pregatite de Chef Eric Frechon.

Foto: Le Bristol Paris

Celebrul bucatar a avut grija ca toate ingredientele principale ale cinei de 690 euro/persoana sa faca parte din setul de afrodisiace naturale folosite in bucataria mediteraneana: homar, caviar, scoici si porumbel Bresse.

Atentie, bauturile nu sunt incluse in pret, dar, in cadrul loteriei organizate printre participantii inscrisi la aceasta cina festiva, ai putea castiga un ceas Reflet creat special pentru aceasta ocazie de Maison Boucheron!

Dragoste printre ghetari

Nu esti genul siropos si prefer mai mult aventura? De ce nu incerci sa incalzesti putin atmosfera cu o declaratie de dragoste facute printre ghetarii Islandei?

Nu te alarma! Nu o sa fie o proba de rezistenta la temperaturi minime, ci un mini-sejur de 4 zile, intre 12-15 februarie, in care vei putea explora prin agentia Island Tours cateva dintre atractiile mai putin cunoscute ale insulei.

Foto: etravelblog

O sa vizitezi satul geotermal Hveragerdi, unde vei fi cazat intr-un hotel de lux situat chiar deasupra campului de lava, te vei relaxa in apele calde de la Fontana Spa din statiunea Laugarvatn si vei putea face o baie in incredibila Laguna Albastra a Islandei.

Pretul unei astfel de aventuri printre ghetari se ridica la 762 euro/persoana, zborul pana in Reykjavik si inapoi nefiind inclus in pret.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#excursii romantice, #valentines day, #oferte Ziua Indragostitilor, #atractii turistice Europa , #Excursii