Invata sa calatoresti cu stil la bordul noului avion Crystal Cruises

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 00:00
5408 citiri
Invata sa calatoresti cu stil la bordul noului avion Crystal Cruises
Foto: Crystal Cruise

Cand vine vorba de vacante de lux, Crystal Cruises stie intotdeauna sa te surprinda in mod placut cu cele mai rafinate experiente pe care le poti trai intr-o croaziera eleganta.

Daca anul trecut compania si-a surprins oaspetii cu excursiile derulate la bordul unui iaht sic, acum a venit timpul sa te deprinzi cu luxul la mare inaltime, arata Just Luxe.

Crystal Cruises a achizitionat un Boeing 777-200 pe care l-a transformat intr-un adevarat palat zburator. Aeronava poate transporta 30 de pasageri in conditii de lux, superioare celor intalnite la categoria superioara pe o cursa de linie a unei mari companii aeriene.

Este un adevarat zbor regal, in care te poti relaxa in scaunele confortabile pe care le poti transforma in sezlonguri, poti asculta muzica la iPad prin intermediul castilor Bose sau poti viziona un film la televizorul cu ecran plat din dreptul fiecarui scaun.

Daca vrei sa asezonezi calatoria in aer cu o masa copioasa si un pahar de vorba cu companionii tai trebuie sa stii ca salonul principal este amenajat sub forma de restaurant, bar, iar avionul transporta o incarcatura de 150 de sticle de vin nobil.

Pasagerii se pot imbarca pentru croaziere de 14, 21 sau 48 de zile, escalele fiind completate cu nopti petrecute in hoteluri de lux sau in vile private nedeschise de obicei publicului larg.

Pare cel mai elegant mod de a te plimba in jurul lumii, chiar daca numai pentru o croaziera de 14 zile vei plati un pret de 50.000 de dolari de persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croaziere Crystal Cruise, #avion Crystal Cruise, #excursii lux, #excursii in jurul lumii , #Excursii