Jacheta cu perna, patura si masca de somn. Iata cum ar trebui sa pleci la drum!

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 00:00
3872 citiri
Jacheta cu perna, patura si masca de somn. Iata cum ar trebui sa pleci la drum!
Foto: Kickstarter/ Projects -Baubax LLC

Esti obisnuit, probabil, cu vestele si gecile care sunt prevazute cu multe buzunare de diferite dimensiuni, dar jacheta de calatorie Baubax promite sa fie mai mult de atat.

"Este jacheta pe care ti-ai dorit-o mereu, dar nu a existat pana acum", afirma Hiral Sanghavi, co-fondator al BauBax, citat de portalul CNN Money.

Ce sa mai tura-vura, cei de la BauBax par sa fi dat lovitura in afaceri cu o jacheta de calatorie la fel de utila unui turist precum este cochilia unui melc. Ba chiar s-ar putea ca inventia lor sa aiba mai multe utilizari.

Lansata pe Kickstarter pentru a obtine 20.000 de dolari necesari fabricarii in serie, inedita jacheta si-a facut treaba cu varf si indesat adunand suma in doar 5 ore. Asta inseamna ca o poti comanda linistit pentru a calatori cu "casa-n spate".

Geaca de calatorie este dotata cu nu mai putin de 15 functionalitati ascunse in pliurile si buzunarele sale.

Ai la dispozitie o perna gonflabila confortabila pe care sa iti odihnesti gatul in timpul calatoriilor lungi cu avionul sau cu trenul. De asemenea, din gluga poti extrage o masca de ochi care te va ajuta sa dormi ca un prunc.

Tot in gluga vei gasi si un set de casti pentru asigurarea unei ambiante linistitoare. Manecile vin si ele cu surprize, fiindu-le adaugate o pereche de manusi calduroase.

In buzunarele gecii Baubax vei gasi un loc pentru pastrarea documentelor, un buzunar special conceput pentru pastrarea la rece a unei doze de suc, un incarcator pentru dispozitive mobile cu baterie independenta, pix, stilou electronic, ba si chiar si o patura de dimensiuni reduse.

Partea cea mai buna este ca jacheta Baubax va veni intr-o varietate de culori si forme, incluzand stilurile sport: hanorac, geaca de vant, sau sacou cu gluga detasabila.

Pretul la care cei de la Baubax vor pune in vanzare geaca de calatorie variaza intre 89 si 120 de dolari, in functie de designul acesteia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jacheta multifunctionala calatorii, #jacheta Baubax, #dotari jacheta Baubax, #pret jacheta calatorie , #Excursii