Mergi pe bicicleta cu stil si fara sa obosesti

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 00:00
5276 citiri
Mergi pe bicicleta cu stil si fara sa obosesti
Foto: GoCycle

Bicicletele electrice prind avant pe piata europeana si se transforma intr-o moda care imbina placerea de a face sport cu utilitatea si eleganta noilor modele.

Peste un milion de biciclete electrice s-au vandut in ultimii ani in Europa, iar moda aceasta face furori si in randul posesorilor de iahturi, care intra astfel in posesia unui mijloc de deplasare perfect pentru scurtele escale in porturi, dezvaluie postul CNN.

Un nou stil

Alimentate de motoarele electrice din dotare, noile biciclete care au luat cu asalt piata europeana au avantajul de a te transporta fara efort prin orase, inclusiv pe drumuri in panta.

Pedalatul ramane optional, asa ca tu poti alege sa circuli pe doua roti, ingrijindu-te de conditia ta fizica, sau intr-un mod mult mai lejer.

Preturile bicicletelor electrice sunt adaptate pentru fiecare buzunar in parte, dar noile firme care ataca aceasta piata dezvolta modele tot mai complexe, accesorizate cu elemente de lux.

Trei modele de succes

Trefecta este un brand care si-a facut debutul pe piata abia in primavara acestui an. A vandut 500 de unitati in doar doua luni, majoritatea fiind peferate de posesorii de iahturi de pe riviera franceza sau italiana.

Modelul de Trefecta este ideal pentru posesorii de ambarcatiuni, bicicleta electrica de 22.500 de euro avand caracteristicile unei motociclete, dar dovedindu-se, in acelasi timp, mult mai usor de depozitat pe vas.

Time For Trefecta from Trefecta Mobility on Vimeo.

In lumea bicicletelor, Trefecta este considerata ca fiind varianta unui hypercar in lumea auto, ceea ce justifica intru totul pretul si nisa de piata pe care evolueaza acest produs.

GoCycle, vanduta masiv pe piata americana, ameninta sa declanseze o adevarata manie in randul ciclistilor europeni, multe modele ajungand deja in Ibiza, Tenerife si pe litoralul francez.

De altfel, o varianta a bicicletelor electrice GoCycle poarta numele Ibiza, fiind considerate perfecte pentru vacantele petrecute la malul marii.

Modelul este pus in vanzare cu pretul de 4.999 de dolari, iar anul acesta se estimeaza ca vor fi produse 2.500 de unitati.

Cel mai probabil, din aceasta vara, vom intalni in mai multe orase europene bicicleta electrica GoCycle in urma deschierii pietei europene pentru modelul de bicicleta produs de americani.

Leaos, un model de bicicleta electrica produs in Europa, se arata la fel de ieftin, pretul variantei de baza fiind de 6.800 de euro.

Fondatorul companiei, Armin Oberhollenzer, tinteste insa clase diferite de clienti cu inventia sa.

Leaos poate fi personalizata dupa gustul fiecarui client, ceea ce incarca destul de mult factura, mai ales ca varianta de top este impodobita cu cristale Swarovski, intarsii de lemn si piele naturala adaugata pe saua bicicletei tale.

Compania ofera clientilor si o serie de accesori de la casti de protectie la rucsacuri si genti elegante care completeaza stilul unui ciclist modern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#biciclete electrice, #vehiculvacanta 2015, #pret biciclete electrice, #bicicleta lux Trefecta , #Excursii