Pachetele City Break sunt apreciate de romani: Vanzari mai mari cu 25% in ultimii trei ani

Miercuri, 22 August 2012, ora 08:02
2387 citiri
Pachetele City Break sunt apreciate de romani: Vanzari mai mari cu 25% in ultimii trei ani

Pachetele de tip City Break din oferta agentiilor de turism se bucura de o popularitate crescuta in randul romanilor, argumentata de vanzarile in crestere pe acest segment, din ultimii ani.

Iar mai nou, isi fac loc pe piata si variante mai exclusiviste ale pachetelor City Break, destinatiile de lux preferate de romani fiind Berlin, Lisabona, Praga sau Paris, potrivit reprezentantiilor agentiilor de turism.

Oficialii Perfect Tour spun ca alaturi de pachete clasice pentru Disneyland Paris si Antalya, pachetele de tip City Break se afla in topul celor mai vandute produse. Reprezentantii Happy Tour precizeaza ca cele mai solicitate destinatii pentru pachetele de tip City Break sunt la Berlin, Lisabona, Praga, Viena, Roma, Paris sau Coasta de Azur.

Happy Tour a inregistrat cresteri ale vanzarilor pachetelor de City Break cuprinse intre 10% - 25% in ultimii trei ani. In luna august, Happy Tour a inregistrat o crestere de 40% a rezervarilor de City Break pe Paravion.ro. Si Perfect Tour a inregistrat cresteri ale vanzarilor in cazul pachetelor City Break in 2012, asteptandu-se ca acest trend sa se mentina.

La HappyTour, tarifele unui pachet cu hotel de patru stele pornesc de la 265 euro/persoana. Serviciile incluse in acest pret sunt biletul de avion, taxele de aeroport, cazarea la hoteluri de patru stele pentru trei nopti, micul dejun si transferul pe aeroport.

Cei care cauta aceste produse sunt in general persoane cu venituri medii spre mari, cupluri si familii tinere, care doresc sa profite de un weekend prelungit de trei zile, pentru a descoperi alte orase europene.

Pachete City Break de lux: Tratament Spa si plimbare cu limuzina

Cele mai multe cereri pentru pachetele de tip City Break de lux sunt pentru destinatii europene. De cele mai multe ori, persoanele care solicita aceste pachete au in vedere participarea la diverse evenimente ce au loc in afara tarii.

Oficialii Happy Tour spun ca in pretul pachetelor de tip City Break de lux sunt incluse, pe langa rezervarea biletelor de avion - first class sau business class, rezervarea la un hotel de cinci stele, transferul, rezervarile de bilete la spectacole, ghizi privati sau rezervari de tururi de oras personalizate. Clientii agentiei de turism solicita si pachete Spa.

Printre destinatiile pentru un City Break de lux, Happy Tour mentioneaza Disneyland Paris, cazarea fiind la hotelul Disneyland de cinci stele sau Amsterdam. Printre serviciile oferite de agentia de turism, se numara bilete la spectacole, rezervari la restaurante, transferuri cu limuzina de la aeroport in oras sau din oras la aeroport.

Pachetele City Break de lux sunt pentru toate marile orase europene, la hoteluri de cinci si sase stele, spun reprezentantii Perfect Tour. Preferintele pentru destinatii sunt diferite, dar printre cele mai cautate se afla Viena, Praga, Budapesta, Paris, Londra si Berlin.

Oferte City Break de lux

Pretul pentru un City Break la Praga, la un hotel se sase stele, pentru doua nopti de cazare este de 416 euro / doua persoane/camera standard. Un City Break la un hotel de cinci stele din Viena, pentru doua nopti de cazare, are un pret de 418 euro / doua persoane/camera standard. Pentru un pachet de tip City Break la Paris, cazare timp de doua nopti la un hotel de cinci stele, Perfect Tour practica un pret de 472 euro / doua persoane/camera standard.

Agentia Corporate Voyage ofera pachete de tip City Break de lux in Barcelona la preturi cuprinse intre 362 euro / persoana si 378 euro/persoana. Pachetele sunt valabile pentru perioada 3 noiembrie - 2 decembrie, includ trei sau patru nopti de cazare la hoteluri de patru stele. Tariful include biletul de avion, taxele de aeroport, bagajul de mana / bagajul de cala si micul dejun. In pret nu sunt incluse asigurarile medicale sau transferul pe aeroport. La inscriere, se plateste un avans de 223 de euro / persoana.

Pentru Londra, pretul pachetelor de tip City Break variaza intre 367 euro / persoana si 381 euro / persoana pentru perioada 2 noiembrie - 2 decembrie. Preturile includ cazare timp de trei nopti la hoteluri de patru stele, biletul de avion, taxele de aeroport si bagajul de mana / bagajul de cala. Avansul la inscriere este cuprins intre 215 euro / persoana si 229 euro / persoana.

Ofertele City Break la Paris au preturi cuprinse intre 402 euro / persoana si 407 euro / persoana si sunt valabile pentru luna noiembrie. Pretul include cazare timp de trei nopti la hoteluri de patru stele, bilet de avion, taxe de aeroport, bagaj de mana / bagaj de cala si mic dejun. Avansul la inscriere este cuprins intre 227 euro / persoana si 232 euro / persoana.

#pachete City Break, #oferte pachete City Break, #pachete lux City Break, #destinatii Europa City Break , #Excursii