Rulota All Inclusive: Propriul tau hotel de cinci stele

Sambata, 05 Mai 2012, ora 00:00
24171 citiri
Rulota All Inclusive: Propriul tau hotel de cinci stele

Rulota ar putea fi alternativa ta la hotelul de cinci stele, mai ales daca alegi o marca de calitate. Orienteaza-te dupa un design atractiv, interior practic optimizat si dotari "All Inclusive", iar vacanta ta nu va mai depinde nici de rezervari, nici de lungimea traseului si nici de lasarea serii.

Daca esti dispus sa investesti in mai mult confort, siguranta si satisfacerea tuturor dorintelor in vacanta, poti achizitiona o rulota Hobby, brand de lux apreciat in toata Europa.

Aici oferta este variata, cu diverse dimensiuni si cu spatiu de dormit pentru pana la sapte persoane, sustine Nicolae Oiesdean, director general RomCaravan, importatorul rulotelor Hobby in Romania.

In aceste rulote de lux ai toate conditiile de la un hotel de cinci stele: apa curata oricand, boiler, iar baia este complet echipata. In rulota vei avea dulapuri, masa, banchete si poti alege din diferite variante de amplasare a paturilor. Rulotele sunt dotate cu plasa de tantari, sistem de incalzire, frigider si spoturi luminoase.

In plus, iluminatul se realizeaza prin instalatie electrica 220 V si un transformator electric de la 220 CA la 12 CC, spun reprezentantii Hobby in Romania.

Desigur, la toate acesta poti adauga si aer conditionat, parasolar exterior, cort si antena satelit, sau alte accesorii.

Hobby Premium, varful gamei de lux

Modelul aflat in varful clasei de Lux este noul Hobby Premium si aduce noi tendinte in design si tehnologie, dar si un raport pret-performanta avantajos.

Designul interior se bazeaza pe o combinatie de tonuri din lemn, mobilier sofisticat si LED-uri care accentueaza conturul de pe dulapuri. Toate aceste elemente creeaza o atmosfera perfecta pentru vacanta ta.

La munte sau la mare, ai tot confortul intr-o rulota

Modelele de rulote Hobby se impart in categoriile De Luxe, Excellent, Prestige, Landhaus si Premium, cu lungimi care variaza intre intre 5,5 si 9 metri. Preturile pornesc de la 11.830 de euro (fara TVA) si ajung la 25.000 euro ( fara TVA) pentru clasa de lux "Premium".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rulota vacanta, #rulote lux, #preturi rulote, #rulote hobby , #Excursii