Rulota telescopica: Isi tripleaza volumul in 20 de secunde (Video)

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 00:00
8062 citiri
Rulota telescopica: Isi tripleaza volumul in 20 de secunde (Video)
Foto: Beau Er

De anul acesta nu mai ai de ce sa te plangi cand pleci in excursie cu rulota. O simpla idee a unui inventator francez, aceea de a face o rulota telescopica, s-a transformat intr-un accesoriu ideal pentru vacantele petrecute in natura.

3X este o rulota conceputa sa se plieze sau sa se desfaca in 20 de secunde, iar inventatorii de la Beau Er s-au asigurat ca inclusiv piesele de mobilier si accesoriile introduse in ea se pot plia la fel de rapid, scrie portalul deMilked.

Nici nu se pune problema ca acum sa te plangi de lipsa de spatiu din interiorul rulotei cu care ai plecat la drum. In 20 de secunde de la apasarea butonului, micutul adapost pe care l-ai atasat autoturismului tau isi tripleaza volumul.

Designul interior este elegant, facandu-te sa crezi ca ai poposit intr-o cocheta garsoniera pe care o poti muta orinde vrei, de pe plaja pana intr-o poiana din varf de munte.

In interiorul ei, odata extinsa te vei bucura de un dormitor confortabil, cu pat matrimonial. Toaleta este ascunsa in spatele unui perete glisant, iar din dormitor poti sari direct in sufragerie care este dotata si cu o mica chicineta.

Inclusiv bancheta din sufragerie se poate transforma intr-un pat incapator pentru copii, asa ca rulota ta devine incapatoare pentru intreaga familie.

Sala de baie cuprinde o cabina de dus, lavoar si o toaleta. Partea buna este ca rulota vine cu dotari concepute special pentru ea, in momentul plierii acesteia interiorul culinsand intr-un mod ingenios pentru a se comprima intr-un singur spatiu.

3X Caravan este chiar o casa mobila pe care o poti tracta cu ajutorul unui automobil, iar francezii de la Beau Er anunta ca sunt pe punctul de a lansa pe piata si o varianta compacta a acesteia, cu cabina de sofer si un interior la fel de incapator in momentul deplierii.

#rulota vacanta, #rulota extensibila, #dotari rulota extensibila, #sistem pliabil rulota , #Excursii