Secretul unei vacante de vara perfecte

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 15:10
2614 citiri
Secretul unei vacante de vara perfecte
Foto: wallpaperswide.com

(P) Vacanta de vara mult asteptata are doar o singura regula dupa care trebuie sa se desfasoare: sa fie lipsita de griji. Din acest motiv, trebuie sa planifici totul astfel incat intregul timp petrecut in vacanta sa fie cat mai relaxant. Cum poti face asta? Simplu!

Distreaza-te si uita de griji

Indiferent de destinatia pe care ai ales-o pentru vara aceasta, straduieste-te sa iti planifici totul dinainte, astfel incat sa te bucuri de vacanta cat se poate de bine.

Ce-ar fi daca anul acesta ti-ai petrece vacanta pe litoralul romanesc? Posibilitatile de distractie sunt nelimitate si aici.

Si chiar daca vrei sa pleci in afara, scapa de grija sofatului. Opteaza pentru un alt mijloc de transport, in locul masinii personale. Cu avionul ori cu autocarul, poti sa ajungi oriunde iti doresti, mai ales ca marile companii de transport si de turism au creat pachete speciale pentru vacanta de vara.

De exemplu, Eurolines a lansat o serie de oferte avantajoase la biletele de autocar. Astfel, preturile incep de la 45 euro, pentru destinatii precum Budapesta, Italia, Franta, Germania dar si multe altele.

Ocupa-te de asemenea cu ceva timp inainte si de alegerea hotelului in care te vei caza si trece pe lista toate atractiile sau lucrurile de care vrei sa te bucuri in vacanta. Organizarea de dinainte de plecare iti garanteaza o vacanta fara griji!

Protectia solara, esentiala pentru vacanta de vara

Vara, pielea trebuie protejata mai mult ca niciodata pentru ca razele soarelui o pot afecta, de aceea nici in vacanta nu trebuie sa uitam de ingrijirea ei.

Pentru protectia solara, ia cu tine cate obiecte utile, cum ar fi: o palarie ori o sapca, ochelarii de soare si o lotiune de plaja care sa fie potrivita pentru tipul si nuanta ta de piele. Aceste creme au SFP-uri diferite, de aceea trebuie alese exact in functie de necesitatile tale.

Razele UVA si UVB te ajuta sa capeti un bronz natural si de durata, insa in acelasi timp expunerea indelungata la soare poate provoca arsuri si accelereaza imbatranirea pielii.

Cremele si lotiunile de plaja combat aceste efecte si te ajuta sa capeti bronzul mult dorit!

#planificare vacanta, #organizare concediu , #Excursii