Vacanta pe roti: Rulote bune de tras cu masina mica

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
18200 citiri
Vacanta pe roti: Rulote bune de tras cu masina mica
Foto: weinsberg.ro

Rulotele pot deveni case de vacanta ideale, usor de mutat in destinatia preferata si numai bune de facut un circuit turistic pe roti. Daca n-ai cum sa ascunzi in parcare o autorulota cu gabarit mai serios, poti incerca oricand o rulota usoara, numai buna de tras pe sosea cu masina ta de clasa medie.

O alegere buna ar fi rulotele Weinsberg, considerate a fi cele mai usoare din Europa. Nu trebuie sa inhami la ele un 4x4, ci le poti plimba linistit cu un Passat ori un Audi, masini de zi cu zi, nu campioane pe teren accidentat.

Autorulota de cinci stele: Ia-ti casa de lux cu tine in vacanta

"Este cel mai bun raport pret-calitate din Europa. Sunt cele mai usoare din Europa. Pot fi trase de o masina de o putere mai mica. Preturile pleaca de la 9.800 de euro + TVA. Greutatea porneste de la 800 de kg pana la 1.100 maxim autorizat", sustine Nicolae Oiesdean, manager RomCaravan, importatorul acestor rulote in Romania.

Rulotele Weinsberg sunt disponibile in 7 variante, cu diferite dimensiuni, oferind locuri de dormit pentru 4-8 persoane, adica o intreaga familie, ori un grup de prieteni, in cele mai bune conditii.

Imagineaza-ti ca vrei sa faci un tur al Romaniei, ori al Croatiei, de pilda. Cea mai buna cazare pe care-o poti cumpara cu banii tai va fi cu siguranta cea pe care ti-ai adus-o singur de acasa, pentru ca nu oriunde gasesti cate un hotel de 5 stele, gata sa te primeasca, in miez de noapte, cu arme si bagaje.

Asa vei stii sigur ca ai un pat pe placul tau, caldura, apa calda, o bucatarie complet utilata si, pana la urma, tot ce ti-ai dorit sa iei cu tine in vacanta, la indemana. Mai mult, daca nu-ti place, poti sa pleci, iti iei cazarea la pachet si drumul te asteapta.

Rulota All Inclusive: Propriul tau hotel de cinci stele

"O rulota de sase persoane se adapteaza foarte bine, se completeaza reciproc cu o masina de clasa medie. O Skoda Octavia, un Peugeot 407, un Wolkswagen Passat", spune managerul RomCaravan.

Si asta multumita unui design simplu, cu materiale usoare, ce garanteaza si o greutate redusa.

"Weisbergul e un brand vechi de 50 de ani, dar l-au rebranduit in 2011 si rulotele au fost reproiectate", mai spune Oiesdean.

Asadar, cand ai o masina de trei ori mai scumpa deja in garaj, doar pentru drumurile zilnice, priveste o rulota usoara de genul acesta ca pe un accesoriu, care sa-ti faca vara mai interesanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rulote masina mica, #vacanta rulota, #pret rulote , #Excursii