Viziteaza Disneyland Paris cu charter "la scara", in 2014

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 17:43
3063 citiri
Viziteaza Disneyland Paris cu charter "la scara", in 2014
Foto: dlrptoday.com

Romanii vor putea sa zboare direct catre Disneyland Paris impreuna cu cei mici intr-o cursa personalizata. Experienta, disponibila in premiera in 2014, este menita sa-i introduca pe pasageri in lumea povestilor Disney, inca de la primii pasi in aeronava.

Cursa Bucuresti - Disneyland Paris va fi disponibila in intervalul 11-13 Aprilie, fiind operata de o aeronava personalizata, cu 160 de locuri, potrivit informatiilor oferite de Perfect Tour, agentia organizatoare, pentru Business24.

"Lansarea in premiera regionala a avionului lui Mickey Mouse este o miscare curajoasa, nici o alta tara din Europa Centrala si de Est nefiind legata direct in acest moment de 'epicentrul magiei'. Romanii vor fi primii care vor beneficia de o vacanta unica la Disneyland Paris cu charter la scara. Indiferent de varsta, turistii vor beneficia de o experienta magica completa, pachetul fiind astfel gandit incat acestia sa nu aiba alta grija in afara distractiei", explica Sorin Vaduvoiu, director executiv Perfect Tour.

Pachetul unic in segmentul de vacante cu copiii include, pe langa transport, transferurile aeroport/hoteluri/aeroport, doua nopti de cazare cu mic dejun, in hoteluri de doua, trei patru si cinci stele in Disney sau situate in apropierea parcurilor.

In plus, in functie de optiunile turistilor, pretul poate include si bilete de acces in "Locul in care magia prinde viata" pentru trei zile.

De asemenea, grupul beneficiaza de un insotitor care cunoaste in detaliu Disneyland Paris, vorbitor de limba romana, iar pe parcursul sejurului turistii vor fi martorii a fel de fel de surprize instrumentate de indragitele personaje si printese Disney.

Cat costa vacanta la Disneyland

Tarifele pentru o experinta magica completa la Disneyland Paris pornesc de la 455 euro pentru o persoana, in cazul unui hotel de 3 stele aflat in imediata apropiere a celor doua parcuri, si pot ajunge la 805 euro pentru o persoana, la exclusivistul Disney Hotel de cinci stele.

Indiferent de cate stele are insa hotelul Disney ales, tariful pentru copiii intre 3 si 12 ani este acelasi: 335 euro.

Excursia inedita, cadou aniversar pentru clienti

"In 2014, Perfect Tour aniverseaza zece ani. In acesti zece ani ne-am adaptat, am invatat, am crescut sanatos, ne-am extins regional strategic, devenind singura companie din Europa de Est care reuseste sa furnizeze acelasi nivel ridicat de servicii clientilor corporate din Romania, Bulgaria, Rep. Moldova, Ucraina, Cehia si Slovacia, si am impus noi standarde, punand intotdeauna clientul si experienta acestuia pe primul loc", a mai precizat directorul companiei.

Fondata in 2004, Perfect Tour este, din 2009, partener agreat Disneyland Paris in Romania. In 2012, Perfect Tour a primit prestigiosul premiu "Best Disney Partner" (Cel mai bun partener Disneyland Paris) din partea Air France.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#excursie Disneyland Paris, #charter Disneyland Paris, #zbor Bucuresti Disneyland , #Excursii