O zi in "Orasul Pacatelor". Ce nu trebuie sa ratezi in Las Vegas

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
4077 citiri
O zi in "Orasul Pacatelor". Ce nu trebuie sa ratezi in Las Vegas

In Las Vegas oamenii par ca traiesc si respira doar pentru distractie. Cu toate acestea, multi oameni de afaceri gasesc numeroase oportunitati de investitii in orasul "jocurilor".

Las Vegas este recunoscut pentru numeroasele cazinouri, magazine, hoteluri si locuri de recreere, fiind o atractie pentru aproximativ 37 de milioane de oameni care vin aici, in fiecare an. Daca ai drum in Las Vegas sau planuiesti o mica excursie, iata ce nu trebuie sa ratezi:

Hotelul Bellagio

Oaspetii hotelului Bellagio pot incerca o gama variata de tratamente in cadrul centrului de spa sau se pot rasfata cu un masaj langa una dintre cele 5 piscine din curte. O serie de gradini botanice luxuriante, cu plante specifice fiecarui anotimp si o galerie de arta sunt deschise pentru vizitare.

De asemenea, nu trebuie sa ratezi fantanile hotelului. Vei avea ocazia sa vezi un show minunat timp de 15 minute, iar acest spectacol poate fi vazut o data pe ora sambata si duminica. In interior, 2000 de fluturi de cristal facuti de mana acopera tavanul holului.

Hotelul Bellagio din Las Vegas se afla la 2,5 kilometri de Teatrul Penn & Teller si la 4,8 km de Aeroportul International McCarran.

Cirque du Soleil

Fie ca sunt pe muzica lui Elvis, pe muzica celor de la Beatles sau pe muzica lui Michael Jackson, feeriile de lumini si acrobatiile ametitoare fac din fenomenul Cirque du Soleil cel mai impunator eveniment de acest fel din intreaga lume.

Cirque du Soleil ofera sapte spectacole permanente la Las Vegas, printre care se numara si "Love", pe muzica celor de la Beatles si care este prezentat de zece ori pe saptamana intr-o sala de 2.000 de spectatori.

Daca te cazezi la hotelul Bellagio ai multe sanse sa participi gratuit la un spectacol Cirque du Soleil.

Gradina Flamingo

Se afla chiar pe bulevardul principal al orasului, unde poti admira flamingo si multe alte pasari exotice si viu-colorate.

Reciful rechinilor

Odata ajuns in orasul distractiei, nu trebuie sa ratezi calatoria in lumea oceanelor.

La Reciful Rechinilor, care se afla in interiorul hotelului Mandalay Bay poti vedea peste 2000 de specii printre care rechini, meduze sau caracatite. Pretul biletului este de 17 dolari.

Habitatul Leilor MGM Grand

V-ati imaginat vreodata un hotel care sa gazduiasca si animale din jungla? La hotelul MGM Grand vei gasi un habitat al leilor ce se intinde pe doua etaje, iar atmosfera naturala este redata in detaliu, pentru ca felinele sa se simta ca acasa.

Leii pot fi admirati dintr-un tunel de sticla care trece prin acest habitat. Intrarea este libera, insa daca doresti o fotografie cu felinele va trebui sa platesti 25 de dolari.

Vrei sa te opresti pentru o gustare?

Totul in Las Vegas este supradimensionat, inclusiv restaurantele- bufet, localuri pe care le gasesti in toate marile hoteluri, iar avantajul major este ca o masa costa aproximativ 30 de dolari, bani pentru care mananci cat poti.

Daca esti o fire romantica, poti alege un bufet frantuzesc precum Le village Buffet, unde te vei delecta cu numeroase feluri de manacare din cinci regiuni ale Frantei. Bufetul este amplasat intr-o hala mare care reconstruieste un sat frantuzesc.

In cazul in care adori fructele de mare, iti recomandam bufetul Spice Market.

Viata de noapte

Cand seara se lasa, Las Vegas se transforma in "Orasul Pacatelor". Cand spui Las Vegas, spui automat cazinouri si jocuri de noroc. The Mirage, The Wynn si The Bellagio sunt cele mai reprezentative. De altfel, fiecare hotel gazduieste un cazino pentru oaspetii sai.

In Las Vegas, la cazinouri, bauturile sunt gratuite pentru toti cei care joaca. Vrei un pont? Pentru fiecare bautura primita trebuie sa-i oferi chelneritei un dolar bacsis, in caz contrar ai toate sansele sa nu mai primesti nimic toata seara.

Un bilet de avion spre Las Vegas porneste de la 650 de euro s poate ajunge chiar si la 1500 de euro, potrivit datelor furnizate de Tarom. Zborul nu este insa unul direct ci vei fi nevoita sa faci doua sau trei escale in functie de pretul biletului.

De exemplu, poti alege un bilet la 678 de euro cu escala la Varsoia si Chicago. Sau, daca esti nerabdator sa ajungi in orasul distractiei, poti alege un zbor cu Tarom la 1428 de euro cu escala in Marea Britanie. Te-am convins?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hotel bellagio las vegas, #obiective turistice las vegas, #bilete avion las vegas, #casinouri las vegas , #Ghid de calatorie