Castele impresionante care au fost transformate in hoteluri

Vineri, 29 Iunie 2012, ora 12:44
4482 citiri
Castele impresionante care au fost transformate in hoteluri

Fascinatia pentru castele constituie o premisa importanta pentru valorificarea acestora si gasirea unor modalitati de a aduce vizitatori in cadrul lor. In acest context se inscrie si ideea de a transforma castelurile in hoteluri si de a aduce caracteristicile lor speciale, precum volumul, arhitectura si traditiile culturale pe care le reflecta, in fata vizitatorilor.

Avantajele dezvoltarii hotelurilor in locatiile unor castele includ spatiile vaste din jurul lor si gradinile mari sau camerele comode si spatioase, unde vizitatorii pot descoperi in orice moment detalii pe care nu le observasera, potrivit Business Insider.

Spatiile din jurul castelelor constituie oportunitati pentru dezvoltarea mai multor tipuri de activitati, precum golf tenis sau pescuit. In plus, arhitectura si istoria unui castel reprezinta lucruri ca vor fascina mereu vizitatorii si le vor starni imaginatia. Mai jos puteti afla diverse informatii despre cinci castele impresionante care au devenit hoteluri.

The Carnegie Club at Skibo, Dornoch, Scotia

The Carnegie Club at Skibo constituie o experienta autentica pentru persoanele care vor sa petreaca timpul intr-un castel. Obiectivul se intinde pe o suprafata de 7.500 de acri si a fost initial casa de vacanta a lui Andrew Carnegie, magnat al otelului.

Iubitorii de golf vor aprecia terenul construit special in jurul castelului pentru practicarea acestui sport. Castelul are un spa luxos si o piscina, elemente bazate pe designul original al lui Carnegie de la inceputul anilor 1.900. Obiectivul ofera nenumarate oportunitati pentru petrecea timpului, precum ciclism, trageri cu arcul, drumetii si pescuit.

Amberley Castle, West Sussex, Anglia

Inconjurat de un zid foarte inalr, construit in scopul apararii in fata atacurilor piratilor, castelul Amberley are o vechime de 900 de ani. Amberley Castle este imprejmuit de 12 acri de gradini luxuriante, iar efectual vizual este unul special.

Castelul are 19 camere cu mobilier impresionat si o arhitectura incantatoare, ce trimite catre secolul al XII - lea. Vizitatorii pot juca golf, tenis sau crochet sau isi pot face rezervari pentru a lua masa de pranz sau cina la Mistletoe Lodge, un copac aflat intre mai multi plopi la care se ajunge printr-un pod sub forma unei franghii.

Le Chateau Frontenac, Quebec, Canada

Se poate spune ca Le Chateau Frontenac, inclus in patrimoniul UNESCU, este cel mai fotografiat castel din lume. Prezenta sa in Quebec reprezinta un element esential al istoriei acestui oras. Hotelul are coridoare care se intind pe distanta a mai mult de sapte mile si aproape 2.000 de geamuri, o parte din acestea avand vedere catre raul Saint-Lawrence, peisajul urban sau interiorul gradinilor castelului.

Mancarea este gatita cu foarte multa grija, iar gradina personala a chef-ului Jean Soulard produce peste 290 de kilograme de miere pe an. Vizitatorii pot avea o priveliste deosebita si se pot bucura de jazz la barul St-Laurent.

Penzula Private Castle, Africa de Sud

Castelul Penzula, situat pe coasta de sud a Africii la 40 de minute de zbor de Cape Town, ofera privelisti catre munte si mare care iti taie rasuflarea. Vizitatorii vor avea parte de un confort la standarde de calitate ridicate.

Castelul Penzula ofera vizitatorilor orice tip de mancare isi doresc acestia, are centru spa la Penzula Resort Hotel & Spa si permite practicarea unor activitati precum golf, tenis, calarit, drumetii, curse de canoe, trageri cu arcul si calatorii in orasul invecinat Knysna.

Schloss Fuschl, Salzburg, Austria

Este o locatie ideala pentru cei care cauta un loc de poveste. Lacul Fuschl este uluitor, indiferent de anotimp. In jurul acestuia exista sase casute unde vizitatorii se pot caza, iar hotelul detine o colectie impresionanta de opere de arta apartinand marilor maestri ai picturii nordice. In plus, obiectivul detine si un centru spa.

Vizitatorii pot sa conduca masini de epoca, Schloss Fuschl fiind singurul hotel din Europa care ofera acest serviciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#castele hoteluri, #hoteluri impresionante, #castel transformare hotel, #hoteluri de lux , #Hoteluri de lux