Craciun in Tokio. Alege un pachet la hotelurile de lux

Duminica, 04 Decembrie 2011, ora 09:15
1811 citiri
Craciun in Tokio. Alege un pachet la hotelurile de lux

Hotelurile de lux din Tokio s-au pregatit pentru turistii lor de Craciun, cu pachete speciale, destinate sarbatorilor de iarna.

Craciunul a devenit un festival global, indiferent de religie sau cultura, aceasta sarbatoare este sarbatorita cu fervoare peste tot in lume. O astfel de destinatie este si Tokio, oras asiatic faimos pentru celebrarile de Craciun si Anul Nou, iar hotelurile de lux din Tokio s-au pregatit temeinic pentru oaspetii lor din sezonul festiv, anunta Bornrich.com.

Mai jos, va prezentam cateva dintre hotelurile de lux din Tokio si pachetele lor de Craciun.

Unul din hotelurile ce ofera pachete de sarbatori, este Shangri La, care a lansat pachetul "Wish.forJapan", pentru perioada 10-25 decembrie. Reprezentantii hotelului au anuntat ca 10% din pretul pachetului va fi donat persoanelor afectate de cutremur si tsunami, care a lovit Japonia, in luna martie.

Pachetul cuprinde o sticla speciala de vin spumant, produsa de compania italiana Bottega, cu eticheta lucioasa de culoare alba, si logo-ul "Wish.forJapan".

De asemenea, in acest pachet sunt incluse lumanarele Wish, create de compania din Barcelona, Papabubble, dar si mic dejunuri somptuoase de la restaurante de lux italienesti si un tort de Craciun, realizat de bucatarul hotelului.

Oaspetii care achizitioneaza un astfel de pachet beneficiaza si de acces gratuit la clubul de spa si sanatate si la piscina hotelului.

Shangri La, unul din cele mai luxoase hoteluri din Japonia ofera aceste pachete, cu preturi ce incep de la 600 de dolari pe noapte.

Circa 600 de dolari pe noapte, pentru un Craciun japonez in lux

Un alt hotel de lux care sarbatoreste Craciunul in Tokio este Mandarin Oriental.

Pretul unei nopti la Mandarin Oriental, in perioada Craciunului, este de 650 de dolari pe noapte, insa confortul este pe masura. Oaspetii beneficiaza de camere cu lift privat, mic dejun, bufet K'shiki, patiserie pregatita de cel desemnat, cel mai bun bucatar de patiserie din lume, Hiroshi Igarashi.

De asemenea, oaspetii au acces la tratamente spa si piscina, iar in seara de Craciun vor primi un cadou de la Mos Craciun.

Hotelul Peninsula s-a alaturat si el clubului hotelurilor de lux cu oferte de Craciun. Acesta isi incurajeaza oaspetii sa cumpere ornamente pe care sa le agate in bradul din holul hotelului, banii din achizitia acestora urmand sa fie destinati sprijinirii victimelor cutremurului din martie.

In ceea ce priveste serviciile speciale oferite de Hotel Peninsula, oaspetii se vor putea bucura de un festiv gurmand: masa festiva de Craciun, cu 6 feluri de mancare extravagante, prajituri si budinci de ciocolata, realizate de un faimos restaurant de lux din Tokio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hoteluri lux Tokio, #oferte Craciun Tokio, #Craciun Asia , #Hoteluri de lux