Daca Bentley Continental GT ar fi o casa... te-ai muta in ea?

Sambata, 11 Aprilie 2015, ora 00:00
2976 citiri
Daca Bentley Continental GT ar fi o casa... te-ai muta in ea?
Foto: Bentley Motors

Esti fan Bentley Continental? Atunci ti-ar placea si tie sa te cazezi intr-un apartament de lux inspirat de eleganta limuzina britanica.

Producatorul auto din Regatul Unit isi duce mai departe campania de promovare a marcii auto prin originala decorare a apartamentelor de hotel dupa modelul limuzinei din gama de top, anunta site-ul Bentley Motors.

Pana acum, un singur apartament in stil Bentley putea fi gasit in lume, in hotelul St. Regis din New York.

De luna aceasta insa, Istanbulul gazduieste, in cadrul aceleaiasi asocieri dintre producatorul auto si lantul hotelier St. Regis, un nou apartament de lux inspirat de limuzina Continental.

Designul camerelor este semnat de arhitectul Emre Arolat si evolueaza catre o reinterpretare in stil Bentley a perioadei Art-deco din Turcia moderna.

"Este o noua faza in colaborarea Bentley - St.Regis Hotels, iar Istanbulul este locatia perfecta pentru acest proiect, prin prisma atractiilor turistice de aici.

Ascensiunea orasului in randul destinatiilor turistice de top ne permite sa punem semnatura si stilul marcii Bentley in calea unor noi turisti", explica directorul de marketing, Cristophe Georges.

Cu o panorama perfecta asupra Bosforului, apartamentul Bentley din hotelul St. Regis din Istanbul este decorat cu o atentie fina la detaliile care amintesc de luxoasa limuzina Continetal GT.

Liniile seducatoare ale mobilierului din camere, finisajele delicate si materiale folosite la tapiterie, precum si obiectele decorative imbina farmecul designului modern cu eleganta regasita in interiorul limuzinelor Bentley Continental.

Serviciile sunt si ele ireprosabile, de la dotarile mini-barului din livingul spatios si pana la comenzile preluate cu promptitudine de majordomul alocat apartamentului, totul redand senzatia de putere pe care o transmite limuzina Bentley Continental GT.

Pretul pentru o noapte de cazare se ridica la 5.100 de euro, dupa cum anunta portalul hotelului St. Regis.

#apartament lux Istanbul, #decor limuzina Bentley Continental, #servicii apartament Bentley Istanbul , #Hoteluri de lux