Noua perla a Orientului Mijlociu: Hotelul Torch Doha din Qatar si-a deschis portile

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 16:29
3697 citiri
Noua perla a Orientului Mijlociu: Hotelul Torch Doha din Qatar si-a deschis portile

Turnul din Doha, construit pentru torta Jocurilor Asiei din 2006, a fost transformat intr-un hotel impresionant, cu design futuristic, care tocmai si-a deschis portile pentru turisti.

"Torch Doha", hotelul inedit a atras deja atentia sportivilor la nivel international. Echipele de fotbal FC Schalke 04 si Paris Saint-Germain s-au cazat la acest hotel in timpul antrenamentelor din Doha. In plus, Torta a gazduit Conferinta pentru Securitate in Sport din martie 2012.

In aceasta vara, pretul unei camere single porneste de la 210 dolari/ noapte, iar costurile pot depasi 3500 de dolari pe noapte, in cazul apartamentelor de lux, scrie BusinessInsider.

Hotelul are 51 de etaje, 167 de camere de tip single sau double si apartamente de lux. Camerele sunt dotate cu tehnologie de varf.

Apartamentele de lux sunt ideale pentru oamenii de afaceri, care calatoresc intens. Sunt incluse in pret si serviciile unui majordom.

Hotelul Torch Doha gazduieste trei restaurante, dintre care unul, Three Sixty, localizat la etajul 47, dispune de o podea care se roteste.

Hotelul mai este dotat cu o piscina suspendata la 79 de metri de pamant, cu un club fitness, cu un centru business, spa si salon de infrumusetare.

Designul hotelului le permite turistilor sa se bucure de panorama orasului. Cladirea se afla la 30 de minute de Aeroportul International Qatar.

#Hotel Torch Doha, #pret camera Torch Doha, #hotel Qatar, #hotel Doha Qatar , #Hoteluri de lux