Vacanta de lux la schi. Vezi cum arata cel mai scump hotel

Joi, 02 Februarie 2012, ora 18:59
3142 citiri
Vacanta de lux la schi. Vezi cum arata cel mai scump hotel

Les Suites de la Potiniere, un hotel din statiunea Courchevele din Alpii francezi a fost catalogat drept cel mai scump hotel de lux de schi din lume, potrivit unui sondaj realizat de Luxury-Hotels.com.

O noapte la acest hotel costa in jur de 2.000 de euro, asa ca daca planuiti un sejur aici, trebuie sa aveti minim 10.000 de euro si sa va faceti rezervare din timp, scrie Business Insider.

Hotelul "Les Suites de la Potiniere" este un hotel de cinci stele, situat in Tarentaise Valley de Savoie, in statiunea Courchevele, chiar la poalele Alpilor francezi, in apropiere de pistele de schi.

Exista peste 370 de mile de piste de schi si 119 intrari pe partii de schi accesibile de la hotel.

Daca veniti aici sa schiati, hotelul va pune la dispozitie si un magazin cu echipamente de schi de la cele mai renumite marci din domeniu.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 15 camere, de dimensiuni variabile, de la 55 la 90 m2, cu design contemporan si un apartament duplex, complet mobilat, de 450 de metri patrati, cu patru dormitoare.

Toate camerele sunt spatioase, camerele "Elegance Suite" avand o supratata de 55 metri patrati, iar "Paradise Suites" au o suprafata de 90 de metri patrati.

Clientii din camerele de la primul etaj de tipul "Elegance Suite" beneficiaza de jacuzzi si terasa privata.

In plus, hotelul beneficiaza de un centru SPA Omnisens, cu piscina, sauna, hamam, sala de fitnes si sala de masaj, cat si un lounge, un bar si un restaurant.

La restaurantul hotelului oaspetii se pot delecta cu bucatarie frantuzeasca si internationala, existand si optiunea room-service, care va aduce tot ce doriti in camera dumneavoastra.

In ceea ce priveste meniul si preturile de la restaurant, o salata Caesar costa 20 de euro, Carpaccio de scoici St-Jacques marinate cu lamaie verde, specialitate franceza, costa 22 de euro, iar un file de vita in jur de 39 de euro.

#hotel lux, #hotel Alpii francezi, #Les Suites de la Potiniere, #spa alpi , #Hoteluri de lux