Barca transparenta: Senzatii tari de snorkeling, fara efort

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
7904 citiri
Barca transparenta: Senzatii tari de snorkeling, fara efort
Foto: crnchy.com

Barca transparenta iti permite sa admiri fara vreun efort peisajul marin din adancurile apelor, intr-un mediu cat se poate de sigur.

Business24 iti recomanda barca Molokini, in acest weekend, o barca transparenta in intregime, realizata din acelasi material ca sticla blindata, cu rama de aluminiu. Ea vine, de asemenea, cu greutati detasabile care te ajuta sa pastrezi echilibrul cand esti singur in barca sau cu inca o persoana cu o greutate diferita de a ta.

Ai si doua scaune sport pentru o plimbare confortabila, in orice conditii.

Inainte de a fi pusa in vanzare, barca a fost testata la coliziunea cu stancile, la caderi de la 6 metri inaltime, la lovituri de ciocan si chiar la caderea dintr-o masina care circula cu peste 110 kilometri la ora.

Foto: designose.com

Testele, realizate pe insula Oahu din Hawaii, au demonstrat ca, intr-o zi insorita, poti vedea chiar mai mult de 23 de metri adancime in apa. Trebuie mentionat ca testele au inclus intalniri cu delfini, ferme de corali si alte forme subacvatice de viata nocturna.

Foto: clearbluehawaii.com

Cu toate acestea, producatorii nu iti recomanda sa te plimbi cu aceasta barca decat cand apele sunt linistite.

Daca vrei si tu sa ai o astfel de barca, trebuie doar sa faci comanda pe site-ul Clear Blue Hawaii si sa platesti cei 2.387 de dolari, plus taxele de transport

#barca transparenta, #snrkeling fara efort, #barca Clear Blue Hawaii Molokini , #Litoral