Cele mai frumoase plaje izolate din Europa - Galerie Foto

Vineri, 17 Mai 2013, ora 15:34
3329 citiri
Cele mai frumoase plaje izolate din Europa - Galerie Foto
Vedere din Reynisfjara, Islanda. Sursa Foto: Shutterstock

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul "SkyScanner".

Plage de Saleccia, Corsica

De obicei, pe plajele izolate se ajunge mai greu. Iar cei care doresc sa ajunga pe aceasta plaja, trebuie sa traverseze pustiul desert Agriates, daca nu detin un iaht. Dar odata ajuns acolo, vei simti ca Saleccia este raiul care vine dupa iad.

Sursa Foto: Adevarul

Traigh Eais, Barra, Scotia

Barra reprezinta singurul aeroport din lume unde avioanele aterizeaza direct pe plaja. Din pricina avioanelor, plaja nu prea este locul ideal in care sa-ti intinzi prosopul. Cu toate acestea, la doar cinci minute departare, se afla Traigh Eais, o bijuterie din coroana de plaje a Hebridelor Exterioare.

Sursa Foto: Adevarul

Cala Xarraca, Ibiza, Spania

De mai bine de 40 de ani, Ibiza este asaltata de o multime de turisti, dar dincolo de San Antonio, Insula Alba ascunde cateva plaje, printre care si Cala Xararaca, ce pot fi considerate printre cele mai frumoase de la Marea Mediteraneana.

Sursa Foto: Adevarul

Citeste mai multe despre Cele mai frumoase plaje izolate din Europa - Galerie Foto pe Adevarul.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plaje izolate Europa, #plaje frumoase Europa, #plaje retrase Europa, #turism litoral european, #vacanta plaja Europa , #Litoral