Ia-ti prietenii si relaxati-va in barca Hot Tub

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
3635 citiri
Ia-ti prietenii si relaxati-va in barca Hot Tub
Foto: Cameron Zegers Photography

Imagineaza-ti ca navighezi pe mare, aproape de tarm, iar apa rece nu este o problema pentru tine. Acest scenariu nu trebuie sa fie valabil doar in zonele cu un climat cald, Business24 te invita sa incerci relaxarea la superlativ: sa plutesti intr-o cada cu apa calda, pe o barca, indiferent de temperatura apei din jur.

Este ideala pentru sase persoane, poate avea o umbreluta de soare, si iti permite sa admiri peisajele in timp ce te relaxeazi intr-o barca-SPA.

Hot Tub Boat este prima barca de acest tip, spun producatorii, care vine echipata cu un sistem audio stereo, rezistent la apa, un motor electric silentios de 24 de volti, baterii reincarcabile, un boiler si un termostat, ca sa te asiguri ca apa ramane constant la temperatura dorita de tine. Desigur, maxim 40 de grade.

Poti reincarca bateria la mal, dar oricum ii poti urmari evolutia printr-un sistem special.

Foto: Cameron Zegers Photography

Ea poate fi manevrata cu ajutorul unui joystick, are spatii uscate pentru stocare si o scara prin care poti cobora si urca usor din apa, si nu in ultimul rand, vine la un pret de 32.500 de dolari.

Foto: Cameron Zegers Photography

"In ceea ce priveste disponibilitatea in Romania, ne-ar face mare placere sa lucram cu clienti de aici. Cu toate acestea, s-ar putea sa existe o serie de taxe internationale de transport", au declarat oficialii producatorului, pentru Business24.

Foto: Cameron Zegers Photography

Realizata de un dulgher din marina care construieste vase private, Hot Tub Boat vine cu un design special, care ii permite sa fie suficient de incarcata, fara sa se rastoarne sau sa se scufunde. Secretul: pozitionarea cazii cu apa calda in centrul de flotabilitate ii ofera o stabilitate remarcabila, chiar si cand este incarcata cu 25 de litri de apa.

Foto: Cameron Zegers Photography

Barcile Hot Tub pot fi si inchiriate, insa pentru asta ar trebui sa te afli in Seattle, pe Lake Union.

In presa straina s-a mai vorbit despre o alta cada plutitoare, insa nivelul de confort este vizibil diferit.

Foto: Bornrich

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hot Tub Boats, #barca cada apa calda, #cada plutitoare , #Litoral