Incepe programul "Litoralul pentru toti". Tarife de la 159 de lei pentru sapte nopti

Luni, 06 Mai 2013, ora 14:39
2590 citiri
Incepe programul "Litoralul pentru toti". Tarife de la 159 de lei pentru sapte nopti

Programul "Litoralul pentru toti" a fost lansat luni si se va desfasura pana pe 15 iunie, fiind prima editie in care turistii pot beneficia de tarife reduse diferentiate pentru statiunile de pe litoral.

Potrivit reprezentantilor ANAT, in statiunile Mamaia, Eforie si la Constanta, tarifele pentru un sejur de sase nopti variaza intre 205 lei si 605 lei de persoana, pornind de la un hotel de doua stele si pana la unul clasificat la cinci stele, cu sau fara mic dejun inclus.

Totodata, pentru statiunile mentionate, turistii pot beneficia de optiunea suplimentara "Litoralul pentru toti - All Inclusive", care asigura trei mese in regim de bufet, bauturi, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de cinci nopti sunt de 765 de lei de persoana la un hotel de trei stele si ajung pana la 985 de lei la o unitate de cazare de cinci stele.

In statiunile din sudul litoralului romanesc, pentru un sejur de sase nopti o persoana trebuie sa plateasca 159 de lei la un hotel de o stea, fara mic dejun, 329 de lei la o unitate de trei stele, pana la 469 de lei, cu mic dejun, la un hotel de cinci stele.

Turistii care cumpara un astfel de pachet turistic beneficiaza de un voucher de atractii.

"Cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, la aceasta editie turistii beneficiaza de intrare gratuita la mai multe obiective turistice din judet: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria", a precizat, printr-un comunicat remis presei, presedintele ANAT, Lucia Nora Morariu.

Oferta turistica prin programul "Litoralul pentru toti" este valorificata numai prin agentiile de turism membre ANAT

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#turisti mare, #program litoralul pentru toti, #vacanta mare romania , #Litoral