Peretele gonflabil de escalada pentru iaht. Iti place?

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 00:00
2558 citiri
Peretele gonflabil de escalada pentru iaht. Iti place?
Foto: Green Yachts

Un perete gonflabil pentru escalada este "jucaria" ideala pentru vacantele pe care le petreci la bordul iahtului, fie el cel personal, fie unul inchiriat.

Business24 iti propune in acest weekend proiectul dezvoltat de Green Yachts impreuna cu Aquaglide, Climbing Wall.

Dincolo de distractia pe care o poate genera aceasta jucarie, ea ar putea fi si un pretext pentru tine sa faci putina miscare in aceste zile in care obisnuiai doar sa stai intins la soare.

Peretele gonflabil a fost inspirat dupa coasta Cinque Terre de pe Riviera Italiana si are trei nivele diferite de dificultate din care poti alege oricand.

Desi peretele a fost realizat in colaborare cu cataratori profesionisti, iar varianta standard are o inaltime rezonabila de 5 metri si trei metri latime, tu iti poti personaliza peretele adaptandu-l la dimensiunile si culorile iahtului tau.

Realizat dintr-un plastic rezistent la foc, peretele se ataseaza vasului cu 12 funii si este extrem de usor de montat, fiind suficienti doi oameni la instalarea sa.

Mai mult decat atat, el nu ocupa prea mult spatiu de depozitare, odata impachetat, te asigura producatorii.

Daca te-am convins, tot ce trebuie sa faci este sa-i contactezi pe cei de la Green Yachts si sa le spui cum ai vrea sa arate peretele tau gonflabil, in aceasta vacanta.

Conceptul Aquaglide nu este unul nou in Romania, vei intalni aceste tobogane gonflabile si la Brasov, dar si la Limanu, incepand cu aceasta vara.

Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, la Limanu vei avea ocazia sa te distrezi impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile Sea Doo, dar si sa participi la cursuri de caiac, SUP (Stand Up Paddle) si de sailing.

#perete escalada iaht, #perete escalada, #Aquaglide iaht, #Green Yachts Aquaglide , #Litoral