Yachting la Limanu? Vara asta poti face mai mult decat atat

Sambata, 15 Martie 2014, ora 00:00
4695 citiri
Yachting la Limanu? Vara asta poti face mai mult decat atat

Marina Limanu va fi, incepand cu luna iunie, locul in care nu doar ca iesi la o plimbare pe mare cu iahtul, ci te si distrezi in primul parc in intregime gonflabil din Romania.

Conceptul dupa care va fi construit parcul Acvamania poarta numele de Aquaglide, si presupune realizarea unui parc de distractie prin combinarea unor module individuale in intregime gonflabile: tobogane, piste de alergare, module speciale pentru catapultare, trambuline etc, sustin cei de la Green Adventure.

Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, vei avea ocazia sa te distrezi impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile Sea Doo, dar si sa participi la cursuri de caiac, SUP (Stand Up Paddle) si de sailing.

In ceea ce priveste scuterele submersibile, ai la dispozitie un traseu bine demarcat pentru aceasta distractie.

Foto: Sea Doo

" Exista un traseu amenajat de noi in cadrul parcului. Totul se face direct in lacul din fata complexului, acest lac avand legatura directa cu marea. Aceste trasee se mai gasesc in cadrul hotelului Alpin din Poiana Brasov", spun organizatorii pentru Business24.

Foto: Pistele sunt un element gonflabil din cadrul parcului, conectate intre doua module diferite

"Pentru cei care vor sa incerce si alte activitati in afara de caiac, SUP si catamarane de agrement, se pot inchiria yachturi cu care se iese pe mare sau se pot urma cursuri de sailing tot in aceeasi locatie prin Romanian Yachting School", au declarat oficialii parcului Acvamania, prezenti la Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo, pentru Business24.

Laturile parcului sunt, in acest, an de 25x25 m, el putand fi modificat in permanenta si marit ulterior prin adaugarea de noi module, ne-au explicat acestia. "Sunt module gonflabile interconectate care nu presupun alte elemente rigide in afara cadrelor trambulinelor".

Accesul este permis turistilor de toate varstele, pentru 10 euro pe zi, iar in ceea ce priveste cazarea, poti alege hotelul din complexul Life Harbor Limanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marina Limanu aqua parc, #Acvamania limanu, #parc Aquaglide Romania , #Litoral