ICE Q: Portia ta de Gourmet View, in varful partiei

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 00:00
2915 citiri
ICE Q: Portia ta de Gourmet View, in varful partiei

Te pregatesti pentru inca o sesiune de schi iarna asta? Daca alegi Austria in decembrie, Business24 iti recomanda sa petreci cateva zile si in regiunea Solden si sa iei cina in restaurantul ICE Q, la 3.058 de metri inaltime.

"In decembrie 2013, Compania de telegondole din Sölden isi inaugureaza noul si inovativul restaurant ICE Q, ce se situeaza la altitudinea de 3.058 de metri si domina acest domeniu de schi de prima clasa. (...)

Arhitectura este una avangardista, dar in acelasi timp se incadreaza perfect in peisajul alpin atat de coplesitor din valea Otztal. Peretii de sticla, in care se oglindesc varfurile impozante din imprejurimi, confera cladirii transparenta si un iz exclusivist", se arata in comunicatul companiei de telegondole Solden.

Inchipuite-ti, asadar, o zi superba de schi care incepe dimineata devreme si se continua la pranz, cu un "Lounge-Gourmet View" la 3.058 de metri altitudine pe varful Gaislachkogel, intr-un restaurant cu peretii din sticla si terasa panoramica de 100 de metri patrati.

Restaurantul este deschis intre ora 9 si ora 16, dar oricand mai poti face o coborare pe schi pentru ca din varf porneste una din superbele partii din Solden.

"Nu este neaparat unul din restaurantele aflate la cea mai mare inaltime din lume, dar este, cu siguranta, cel mai impresionant", au decarat reprezentantii ICE Q, pentru Business24.

Materialele utilizate in constructia restaurantului, lemnul, sticla, piatra, toate provin din valea Otztal, spun reprezentantii ICE Q, subliniind ca astfel se pune un mare accent pe utilizarea materialelor din regiune si sustenabilitatea proiectului.

Lounge - Gourmet View

Pentru Lounge - Gourmet View "accesul in lounge este asigurat doar persoanelor care au rezervat acest pachet, acestia au acces o zi intreaga in lounge. Mancarea se serveste la pranz.

Pachetul mai include si un pahar de sampanie, meniul ales si un loc rezervat pentru fiecare persoana care alege acest pachet in lounge si pe terasa panoramica de 100 de metri patrati", explica acestia.

"Summit Dinner"

In plus, daca treci miercurea pe acolo, intre 25 decembrie 2013 si 26 martie 2014, poti avea parte de "Summit Dinner".

Pentru cina, urcarea cu telegondola se face la ora 18.00 si coborarea la ora 22.00, insa imaginea vailor luminate din loc in loc de cabane, "asezonata" cu meniu cu sase feluri de mancare si muzica live pe fundal, este cu adevarat o experienta relaxanta.

Intrebati care este "specialitatea bucatarului" in acest restaurant, oficialii ICE Q prefera sa pastreze misterul: "Se ofera delicioasele specialitati austriece, dar si feluri internationale. Modul inovativ de a le combina da o nota si mai speciala intregului concept al restaurantului", au declarat acestia pentru Business24.

Recomandari de cazare in jurul restaurantului ICE Q

Valea Otztal are o lungime de 70 de km si printre numeroase localitati cochete, cuprinde trei puncte turistice importante cu unitati de cazare de foarte buna calitate.

Unul este in regiunea Solden, cu hoteluri de trei, patru si cinci stele, apartamente si pensiuni cochete. Urcarea pe partiile din Solden se face chiar din centrul statiunii. "Este o localitate renumita pentru schi si distractie la maxim", te asigura reprezentantii austrieci.

Apoi este regiunea Obergurgl-Hochgurgl, la 10 km de Solden, cu hoteluri de patru si cinci stele si cu facilitati de lux. Aici gasesti partii pe care schiorii sunt absolut acaparati de frumusetea peisajelor din jur si de muntii de peste 3.000 metri.

Cea de-a treia varianta este regiunea Lagenfeld, la 13 km de Solden, cu numeroase hoteluri de trei si patru stele, dar si apartamente.

#schi Solden, #restaurant ICE Q, #restaurant 3 058 metri inaltime, #schi Austria , #Partii de schi