Inca un pic si mergem la schi in Abu Dhabi!

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 00:00
9193 citiri
Inca un pic si mergem la schi in Abu Dhabi!
Foto: Extravaganzi

Excentricii seici din Emiratele Arabe Unite au de gand sa inaugureze o partie de schi care sa rivalizeze cu cele din statiunile austriece, franceze sau elvetiene.

Mall-ul Reem din Abu Dhabi, o investitie de aproximativ 1 miliard de dolari, ar urma sa includa si o partie de schi uriasa deschisa intr-un parc de distractii de iarna din interior intins pe 11.600 mp, anunta revista Extravaganzi.

In uriasul mall pe care seicii vor sa il inaugureze in 2018, atractia pricipala va fi parcul de distractii cu zapada deschis in interiorul cladirii.

Acesta va adaposti o partie de schi gigantica, telescaune, cabane care sa redea atmosfera din statiunile alpine, un traseu de bob si o alta partie pentru "zorbing" (coborarea pantelor in interiorul unei bule de plastic - n.red).

Din calculele arhitectilor, acesta va fi cel mai mare parc de acest fel din lume. Seicii din Emirate nu sunt la prima initiativa de acest fel, Mall-ul Emiratelor din Dubai avand deja o partie interioara de schi si show-uri live cu pinguini.

Asa ca, peste trei ani ai putea sa te bucuri in acelasi timp de un sejur estival in Abu Dhabi si de o vacanta pe schiuri sau pe snowboard.

#vacanta schi, #mall Reem Abu Dhabi, #partii schi Emiratele Arabe Unite, #zapada artificiala , #Partii de schi