Pasionat de ski? Vezi topul celor mai scumpe vile din statiunile montane

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 10:27
4222 citiri
Pasionat de ski? Vezi topul celor mai scumpe vile din statiunile montane

Vrei sa mergi la ski in iarna aceasta, dar nu te poti hotara unde sa te cazezi? Daca iti place luxul si esti dispusi sa investesti in micile tale mofturi de sezon, cei de la CNBC te sfatuiesc sa te cazezi in propria ta casa.

Nu conteaza daca in restul anului locuiesti la Bucuresti sau la New York, iarna retrage-te in propria ta casa de ski pe care o poti cumpara in cele mai tari statiuni.

Pretentiile tale nu sunt niciodata prea dificile pentru expertii in design interior: iata ce casa iti poti alege de la vile elegante din lemn, piatra si semineu pana la case cu geamuri din sticla:

Sun Valley, Idaho

Are sase dormitoare si 7.100 de metri patrati. Suficient cat sa-ti inviti cei mai buni prieteni cu care vei face Revelionul.

Situatia pe 2,4 hectare frumos amenajata, proprietatea are pe timpul verii vederi panoramice extraordinare, pentru ca in timpul iernii munntii sa fie acoperiti de zapada. Casa are si doua apartamente la mansarda, lift si patru seminee din piatra.

Pretul este de 4,9 milioane de dolari.

Steamboat Springs, Colorado

Casa dispune de 7 dormitoare pe aproximativ 10.000 de metri patrati. Partia este aproape de casa, iar dupa o zi de ski intens te poti relaxa pe acoperisul casei unde va astepta o cada fierbinte si un semineu elegant.

De asemenea, seara iti poti invitati prietenii la un biliard sau la un basket in sala de gimnatisca. Filmele le poti vedea pe un ecran LCD de 52 de inch plat, conectat la un Xbox 360.

Pretul casei este de 7.995 milioane de dolari

Beaver Creek, Colorado

Situata pe 6091 de metri, casa dispune de 6 dormitoare cu vedere spre munte, dar si spre satul din apropiere unde poti poti diverse magazine, restaurante dar si cluburi.

Construita pentru familisti, casa dispune de trei partii de ski private.

Pretul casei este de 12 milioane de dolari.

Teton Village

Are cinci dormitoare si este situata pe 6.884 de metri patrati. Vila dispune de mai multe seminee, un garaj pentru trei masini, o biblioteca si un sistem de home teatre. Decoratiunile din casa sunt incluse in pret.

De la balcon puteti privi partiile de ski care te vor face sa te simti proprietarul muntelui din apropiere.

Pretul casei este de aproximavtiv 12 milioane de dolari.

Aspen, Colorado

Vila dispune de 9 dormitoare, iar intreaga proprietate este amenajata pe 8 hectare cu acces la ski la Buttermilk Mountain.

Casa este foarte inalta, iar peretii din ferestre iti dau senzatia ca te afli in natura. In sufragerie te poti relaxa in fata unui semineu inalt pana in tavan si poti admira brazii din fata casei.

Conacul dispune si de o camera de zi, su spatiu suficient pentru a gazdui o multime de prieteni.

Pretul casei este de 14.995 milioane de dolari.

#vacanta ski, #cumpar case ski, #case munte, #conac statiune munte, #vacanta iarna ski, #case scumpe statiuni montane, #top vile statiuni montane , #Partii de schi