Revelionul pe Valea Prahovei, mai scump decat Craciunul

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 19:40
2002 citiri
Revelionul pe Valea Prahovei, mai scump decat Craciunul
Revelion pe Valea Prahovei / Sursa foto : Gandul

Tarifele de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei sunt considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Craciun.

In statiunea Busteni, Revelionul la un hotel de trei stele costa 399 de euro de persoana, pret care include trei nopti de cazare cu pensiune completa, cina festiva, acces gratuit la jacuzzi, sauna, piscina si internet.

Revelionul la un hotel de cinci stele din statiunea Azuga costa 755 de euro de persoana, iar cei care au ales aceasta oferta vor beneficia de patru nopti de cazare cu mic dejun si cina incluse, la care se adauga cina festiva in noaptea de Revelion si acces la spa.

La Sinaia, revelionul la un hotel de trei stele costa 1.440 de lei de persoana si include patru nopti de cazare in camera standard, mic dejun, cina festiva de Revelion, brunch si cina festiva in prima zi a anului 2012, divertisment, acces la sauna si la jacuzzi.

Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au pregatit oferte pentru grupuri de turisti. La Busteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, a putut fi inchiriata de Revelion pentru suma de 3.000 de euro, iar pentru acesti bani turistii beneficiaza de trei nopti de cazare si una gratis.

De asemenea, cei care au cumparat pachete turistice de Revelion inainte de 1 decembrie au beneficiat, in unele hoteluri, de discount-uri de pana la zece la suta din pretul pachetului turistic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Revelion Valea Prahovei, #revelion ski Valea Prahovei, #pachet turistic revelion Valea Prahovei, #pret revelion valea prahovei , #Partii de schi