Ofera-ti un sejur regesc in Creta la Elounda Bay Palace

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 00:00
5188 citiri
Ofera-ti un sejur regesc in Creta la Elounda Bay Palace
Foto: Extravaganzi

Daca numai la concediul din aceasta vara iti sta mintea, atunci Elounda Bay Palace, o statiune cretana din golful Mirabello, este locul la care ar trebui sa te gandesti foarte bine.

Statiunea de 5 stele cu plaje private, ape limpezi si servicii ca pentru capetele incoronate iti poate reda pofta de iata intr-o clipita, arata Extravaganzi.

Pe langa decorul de lux din camere, Elounda Bay Palace te rasfata cu terase impresionante, dotate cu piese de mobilier elegante sau impodobite in stil rustic cu vetre si seminee in aer liber, perfecte pentru o seara linistita petrecuta sub lumina stelelor.

Restaurantul principal al statiunii ofera privelisti fermecatoare de care te poti bucura in timpul sederii tale la hotel.

Wellfit Spa este un alt punct de atractie pentru turistii care poposesc aici pentru un sejur relaxant.

Tonifiaza-ti corpul cu ajutorul procedurilor de relaxare gandite de specialisti si bucura-te din plin de senzatiile date de sedintele de masaj din cetrul spa de la Elounda Bay Palace.

Pe langa toate acestea, zona golfului este un adevarat paradis dedicat iubitorilor de sporturi nautice, skyjet-uri, placi de windsurfing, veliere si aparatura necesara pentru scufundari fiind tot timpul la dispozitia ta.

Poti chiar sa iti personalizezi concediul cu cateva servicii care nu intra in pachetul de baza, statiunea avand inclusiv un helipad unde poti comanda un elicopter care sa te plimbe in arhipelagul cretan, dar si personal dispus sa asigure servicii suplimentare de menaj si babysitting.

#vacanta lux Creta, #Elounda Bay Palace, #destinatii vacanta Europa , #Statiuni