Cum va arata "oraselul" SPA din statiunea Predeal

Luni, 20 Mai 2013, ora 09:05
7646 citiri
Cum va arata "oraselul" SPA din statiunea Predeal
In momentul de fata, la Predeal, singurele "refugii" SPA sunt in hoteluri

Statiunea Predeal, atragatoare pentru turisti, in special pentru partiile sale generoase, va avea, din 2015, un nou punct de interes. Cei care vor vizita statiunea se vor putea relaxa intr-un centru de agrement si SPA realizat de primarie cu bani europeni.

Proiectul necesita o investitie estimata la o valoare totala de aproximativ 43 de milioane de lei (10 milioane de euro). Din acesti bani, Primaria orasului Predeal primeste 20,15 milioane de lei finantare nerambursabila si asigura din resuse proprii restul sumei. Lucrarile de constructie ar trebui sa inceapa in luna septembrie a acestui an, centrul urmand sa fie dat in fucntie in iunie 2015.

Business24 prezinta in pfremiera machetele centrului ce urmeaza a se construi la Predeal.

Se va intinde o suprafata de 5.700 metri patrati

Centrul de agrement va fi construit in zona Cioplea din Predeal, pe strada Libertatii si va avea o suprafata construita de peste 3.000 de mp si o suprafata desfasurata de peste 5.700 de mp.

Macheta fatadei din Est a centrului din Predeal

La parter, constructia va fi dotata cu saune, spatii de relaxare, baie cu aburi, grota de gheata, o piscina pentru inot si un aquapark.

Turistii vor avea acces la trei terenuri de squash, care vor fi amenajate la demisol, in timp ce la etajul centrului SPA se vor crea spatii de relaxare tip sera cu solar, sala de fitness, de forta, spinning, sala cardio si sala de aerobic.

Macheta fatadei din Sud a centrului din Predeal

"Turismul este un factor stimulator pentru economia locala din oras si genereaza un mare numar din locurile de munca din Predeal, si nu numai. Datorita conditiilor de mediu, cea mai dezvoltata forma de turism din statiunea Predeal este turismul pentru practicarea sporturilor de iarna.

Este insa necesara diminuarea sezonalitatii turistice prin dezvoltarea si a altor forme de turism practicabile, motiv pentru care dorim sa investim in acest centru", a declarat Liviu Cocos, primarul orasului Predeal cu ocazia anuntarii acestui proiect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#centru SPA Predeal, #statiune Predeal investitie, #poze centru SPA Predeal , #Statiuni