A dog's Purpose, povestea emotionanta a fiecarui catel (Trailer)

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 16:45
6389 citiri
A dog's Purpose, povestea emotionanta a fiecarui catel (Trailer)
Foto: IMDB

Se spune ca nimic nu e intamplator si nimeni nu este aici fara scop. Asa e si in povestea noastra.

Astazi se implinesc 5 ani de cand Ami, cainele meu, se afla in viata mea, imi bucura inima in fiecare zi.

Imi aduc aminte de ziua cand a ajuns la noi de la Satu Mare, murdar vai de el, dupa ce microbuzul care il aducea a ramas inzapezit in Ploiesti o noapte... Mic, mort de foame, murdar in ultimul hal, schelalaind... Asa a venit Ami, minunea de catel, regele.

Acum vreo 4 ani, Catalin, baietelul iubitului meu, m-a intrebat cu o inocenta dezarmanta: "Cand o sa moara Ami? Si noi ce o sa facem cand o sa moara el?"

Mi-au dat lacrimile, pentru ca nici nu vreau sa ma gandesc ca va veni o zi cand Ami nu va mai fi cu noi.

Cica s-au vazut cazuri de catei din rasa Jack Russell care au trait si 20 de ani...

Nu am stiut ce sa raspund, nici acum nu as sti.

Mereu m-am gandit ca mi-ar placea sa se reincarneze, sa se intoarca la noi in vreun fel... Nu stiu cum...

Mereu ma intreb "oare ce gandeste, ce ar spune"...

Cine nu are catel probabil va spune: "Ce oameni nebuni!". Da, suntem nebuni, clar! Va dorim si dumneavoastra asa o nebunie!

De ce v-am spus de Ami? Pentru ca W. Bruce Cameron si Cathryn Michon s-au gandit la reincarnarea celui mai bun prieten, iar filmul are un titlu care spune tot: "A Dog's Purpose".

In film este vorba despre prietenia dintre un baietel si cainele lui, prietenia adevarata dintre om si animal. Ai nevoie de servetele pentru vizionare, pentru ca nu poti ramane indiferent la momentele emotionante din film.

Te amuzi si te emotionezi. Te intrebi "cum au facut, cum au filmat? Cum au surprins acele priviri si trairi ale cainilor?". Vreau sa va spun ca sunt caini-actori, foarte bine tratati, foarte respectati.

E adevarat ca PETA boicoteaza filmul cu un material de la filmari din 2015, in care un caine este bagat fortat intr-un bazin cu apa pentru secventa unei intamplari intr-un rau involburat. E dur materialul, l-am urmarit foarte greu...

Dar sa revenim la film: fiecare caine in care se reincarneaza Bailey, personajul nostru, are acel ceva special, are povestea sa si scopul sau.

Concluzia mea: mergeti sa vedeti acest film si va garantez ca o sa va luati un catel. E o poveste emotionanta si haioasa, povestea oricarui caine.

Happy 5 years in our life, Ami!

"A dog's Purpose" (Cainele, cel mai bun prieten)

regia: Lasse Hallstrom

cu: Dennis Quaid, Peggie Lipton, Bryce Geisar, Josh Gad

Cristina Cioran, ...citeste mai departe despre "A dog's Purpose, povestea emotionanta a fiecarui catel (Trailer)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Povestea fiecarui catel, #A dog Purpose trailer, #A dog Purpose film, #Cristina Cioran recomandari filme , #Stiri Vacanta