Ai grija si de sufletul tau! Vezi un film: The 9th life of Lous Drax (Trailer)

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 19:19
3278 citiri
Ai grija si de sufletul tau! Vezi un film: The 9th life of Lous Drax (Trailer)
Foto: IMDB

De sarbatori, o persoana activa nu prea apuca sa se odihneasca. Ba dimpotriva, ajungi dupa doua zile libere sa fii mai obosit ca atunci cand te duci zilnic la birou sau la job. Cand ai vazut ultima oara un film la cinema?

Dar acasa? Cand te-ai putut concentra doar pe un singur lucru, nu in timp ce dai cu mopul sau in timp ce tai zarzavat sau speli vasele?

Printre vase, gatit si curatenie eu va propun sa ne mai gandim si la sufletul nostru. Acum, ca e sarbatoare, poate avem timp de meditatie, de reculegere.

Va recomand un film foarte interesant, se numeste "The 9th life of Lous Drax".

M-a impresionat tare de tot... M-a urmarit foarte mult timp. De ce? Pentru ca stiu astfel de persoane. Pentru ca am avut de a face cu astfel de oameni.

In film este povestea unui copil care trece pe langa moarte de foarte multe ori si, cu inocenta specifica varstei, isi povesteste viata intr-o maniera simpla si de efect. Se considera un copil plin de ghinioane, dar norocos ca este inca in viata, dupa toate intamplarile prin care a trecut.

Povestea incepe de ziua baiatului, la implinirea a 9 ani, cand viata sa plina de intamplari ciudate este aproape curmata de misterul uneia dintre ele.

Louis (Aiden Longworth) ajunge la un psiholog (Oliver Platt), care, incet-incet, citeste povestea si cauta rezolvare cu ajutorul unui tratament experimental facut de un medic psihiatru (Jamie Dornan). Acesta observa si incepe usor sa inteleaga cu ce anume se confrunta cu adevarat si care este natura problemelor tanarului Louis.

Medicul este, insa, tras fara sa-si dea seama in vartejul vietii tanarului Louis si al mamei acestuia (Sarah Gadon), de care se indragosteste. Are Louis un tata (Aaron Paul) violent? Sunt problemele copilului reale? Este medicul exagerat de naiv? Este mama lui Louis capul rautatilor? Cine este adevarata victima?

Cum reusesc unii oameni sa suceasca mintile celor din jur?

Filmul este facut dupa romanul lui Liz Jensen si este cu maiestrie regizat de Alexandre Aja, scenariul fiind semnat de Max Mingella.

Film frumos, oameni frumosi, numa bun de meditatie!

Femeia, aceasta eterna poveste... Femeia care stie intotdeauna cum sa faca, cum sa invarta lucrurile ca sa ii fie in avantaj... Hm... As mai avea multe de spus, dar nu vreau sa se inteleaga gresit. Cunosc cateva perosane asa... Doamne... parca au citit aceeasi carte, parca au mancat din aceeasi oala...

Pot spune in incheiere doar atat: copiii sunt cei care ajung sa sufere, copiii sunt ...citeste mai departe despre "Ai grija si de sufletul tau! Vezi un film: The 9th life of Lous Drax (Trailer)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#The 9th life of Lous Drax, #filme bune recomandari, #recenzii filme noi, #Cristina Cioran filme , #Stiri Vacanta