Atentie, turisti! Cetatea din Alba Iulia poate fi vizitata din minibus electric

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 18:24
1122 citiri

Turistii care viziteaza Cetatea Alba Carolina pot beneficia, de la acest sfarsit de saptamana, de un tur ghidat al zonei istorice a municipiului Alba Iulia cu un minibus electric ecologic, de ultima generatie, o modalitate de transport des intalnita in orase ca Paris, Praga sau Roma.

Odata cu restaurarea cetatii bastionare, realizata prin fonduri europene, in Alba Iulia s-a constatat in ultimii ani o crestere substantiala a numarului de turisti. Nu demult, Cetatea Alba Carolina a primit din partea TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice interactive din lume, certificatul de excelenta, rezultat al recenziilor exprimate de catre turistii care au vizitat orasul in ultimul an.

O cetate din Romania a primit certificat de excelenta de la TripAdvisor

O premiera pentru Alba Iulia, plimbarea cu minibusul electric vine in sprijinul turistilor care pot astfel sa viziteze si sa afle mai multe informatii si despre obiective turistice mai putin accesibile, dat fiind faptul ...citeste mai departe despre "Atentie, turisti! Cetatea din Alba Iulia poate fi vizitata din minibus electric" pe Ziare.com

#Cetatea Alba Iulia minibus electric, #turism Alba Iulia , #Stiri Vacanta