Atractie de weekend in Cismigiu: Festival international cu muzica, hand-made si voie buna

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 08:10
986 citiri
Atractie de weekend in Cismigiu: Festival international cu muzica, hand-made si voie buna
Foto: Facebook/PMB Primaria Generala A Capitalei

Peste 2.000 de artisti vor participa, de vineri pana duminica, la cea de-a IX-a editie a Festivalului International de Folclor "Muzici si Traditii in Cismigiu", potrivit Primariei Municipiului Bucuresti.

Festivalul se va deschide vineri, la ora 15:00, cu o parada a costumelor populare romanesti si internationale ce se va desfasura pe traseul Ateneul Roman - Calea Victoriei - Cercul Militar National - Bulevardul Regina Elisabeta - Parcul Cismigiu.

Ansambluri nationale si internationale, fanfare, comunitati si minoritati nationale vor participa la parada FIF 2015, in total fiind prezenti 600 de artisti. Parada se va incheia la intrarea in Cismigiu, unde fanfarele din Hudesti, din Rupea, "Transilvania" si "Argesul" vor invita trecatorii la marea sarbatoare FIF 2015.

Programul artistic se va desfasura pe cele doua scene amplasate in parc: scena principala si scena Fan Zone. Pe scena principala vor concerta solisti de muzica populara, ansambluri folclorice profesioniste, minoritati ...citeste mai departe despre "Atractie de weekend in Cismigiu: Festival international cu muzica, hand-made si voie buna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#festival folclor Cismigiu, #festival muzica populara Cismigiu , #Stiri Vacanta