Box office: Wonder Woman e pe primul loc cu incasari de peste 100 de milioane de dolari - trailere TOP 10

Luni, 05 Iunie 2017, ora 11:17
1146 citiri

Filmul "Wonder Woman", regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot (foto) in rolul principal, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 100,5 de milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Inainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o printesa din Amazon, crescuta intr-un paradis izolat si antrenata pentru a deveni invincibila in lupta. Dar cand un pilot american se prabuseste pe tarmul insulei si le povesteste amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncina lumea intreaga, ea decide sa plece de pe insula, convinsa ca poate anihila aceasta amenintare.

Alaturi de Gal Gadot, din distributia peliculei au mai facut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis si Eugene Brave Rock.

La nivel international, lungmetrajul a generat incasari, in primul weekend, de 122,5 milioanede dolari, in 55 de tari. Din aceasta suma, 18,3 milioane de dolari au fost incasati in urma proiectiilor in sali Imax, "Wonder Woman" fiind al treilea film DC Comics cu cele mai mari incasari in sali de acest gen.

Animatia "Captain Underpants: The First Epic Movie", regizata de David Soren, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 23,5 milioane de dolari.

Filmul prezinta povestea a doi copii care il hipnotizeaza pe directorul rau al scolii lor si il transforma in personaj de benzi animate, "Captain Underpants", un om infasurat intr-un bandaj alb si bun la suflet, potrivit cinemagia.ro.

Intre actorii care si-au imprumutat vocile pentru acest film se numara Kevin Hart, Thomas Middleditch si Ed Helms.

Filmul "Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", cel de-al cincilea al francizei, a coborat de pe primul pe cel de-al treilea in box office-ul nord-american, in a doua saptamana de la debut, cu incasari de 21,6 milioane de dolari.

Dupa sase ani de la cel mai recent film din seria "Piratii din Caraibe", in noul lungmetraj, regizat de Joachim Ronning si Espen Sandberg, Johnny Depp revine in rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou in pericol, fiind urmarit de marinarii-fantoma, in frunte cu Capitanul Salazar (Javier Bardem), care a reusit sa scape din Triunghiul Diavolului si isi doreste cu indarjire sa il gaseasca si sa il omoare pe Sparrow.

Din distributia filmului mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani in rolul vrajitoarei Shansa ...citeste mai departe despre "Box office: Wonder Woman e pe primul loc cu incasari de peste 100 de milioane de dolari - trailere TOP 10" pe Ziare.com

#cele mai noi filme, #filme box office , #Stiri Vacanta