Castelul Corvinilor, platou de filmare pentru o pelicula de la Hollywood

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 12:35
1539 citiri
Castelul Corvinilor, platou de filmare pentru o pelicula de la Hollywood
Foto: Arhiva Ziare.com

Castelul Corvinilor din Hunedoara va deveni, de la jumatatea lunii aprilie, unul dintre locurile in care vor fi filmate mai multe secvente din noua productie "Dragonheart 4", realizata de Universal Studios Hollywood.

"In general, filmarile vor avea loc in curtea exterioara a castelului. Acolo se construieste replica unui sat medieval. Vor fi insa si cateva secvente ce vor fi turnate in interiorul castelului. Filmarile se vor incheia in 5-6 mai, in perioada de Paste fiind prevazuta o pauza", a declarat, marti, directorul Castelului Corvinilor, Costin Tinca.

Pe timpul filmarilor, activitatea castelului va continua in mod normal, deoarece accesul turistilor se va face ca si pana acum. Cei interesati vor putea sa vada, insa, de pe podul castelului sau din afara acestuia, cum se desfasoara o zi de filmare la productia americana.

Nicolas Cage a inchis autostrada Bucuresti-Ploiesti: Cati bani a castigat statul roman

In aceste zile, producatorii filmului cauta 500 de figuranti, de ...citeste mai departe despre "Castelul Corvinilor, platou de filmare pentru o pelicula de la Hollywood" pe Ziare.com

#Castel Corvinilor platou filmare, #Castel Corvinilor Dragonheart , #Stiri Vacanta