Cazarea pe litoral este mai scumpa din acest weekend. O camera in Vama Veche costa mai mult ca la Mamaia

Duminica, 16 Iulie 2017, ora 15:25
1522 citiri
Cazarea pe litoral este mai scumpa din acest weekend. O camera in Vama Veche costa mai mult ca la Mamaia
Foto: Arhiva Ziare.com

Din acest weekend, la fel ca in fiecare an dupa 15 iulie, tarifele la cazare au crescut pe litoral. La cinci stele, in Mamaia, o camera dubla a ajuns sa coste si 2.000 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Iar in Vama Veche, preturile la trei stele au ajuns sa fie mai mari ca in Mamaia.

La patru stele, preturile s-au majorat cu circa 30%, declara Adelina Muresan, receptioner al unui hotel de 4 stele din Mamaia. Potrivit acesteia, o camera aici costa 299 de euro, bani care includ micul dejun, pranzul, accesul la piscina, spa si plaja privata, arata Digi24. In plus, exista angajati care sa-i tina ocupati pe cei mici.

Un turist care isi doreste sa stea intr-un hotel de patru stele se poate astepta sa plateasca intre 900 - 1.350 de lei.

La trei stele, tarifele de cazare au crescut, in medie, cu 10 - 15%. In Vama Veche, camerele au ajuns sa fie putin mai scumpe decat in Mamaia: in jur de 360 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

Pretul unui sejur pe litoralul romanesc e in prezent la un nivel comparabil cu cele din statiunile preferate de romani din Bulgaria si Grecia. Cu toate acestea, litoralul romanesc e plin, mai arata sursa.

Citeste si Nereguli mari pe litoral: 10 hoteluri au fost inchise si sute de kg de mancare au fost retrase de la vanzare ...citeste mai departe despre "Cazarea pe litoral este mai scumpa din acest weekend. O camera in Vama Veche costa mai mult ca la Mamaia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tarife cazare litoral, #pret camera hotel Mamaia, #cazare Vama Veche preturi, #scumpit cazare litoral , #Stiri Vacanta