Ce trebuie sa stii despre serialul care a cucerit milioane de oameni

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 20:45
1366 citiri
Ce trebuie sa stii despre serialul care a cucerit milioane de oameni

Narcos e printre cele mai de succes seriale Netflix si asta pentru ca povestile expuse, pline de suspans si actiune, sunt inspirate din viata reala a traficantilor de droguri.

Lumea mafiei, in special cea a traficantilor de droguri, este privita cu mult interes, dar mai ales cu admiratie. Povestile oamenilor cu o copilarie modesta, chiar sub medie, care au ajuns miliardari si au condus lumea inca sunt fascinante pentru oameni.

Chiar daca acestia, ca cei prezentati in serialul Narcos, s-au remarcat prin frica pe care au instalat-o in cetateni, chiar si in autoritati, chiar daca ii condamnam si ii punem la zid pentru actele lor, o parte din noi ii admira pentru curajul si neinfricarea de care au dat dovada.

Acesti oameni chiar sunt cei care nu se tem de nimeni. Sau cel putin asa arata, mai ales in productiile care le romanteaza viata.

Recent, Narcos a devenit mai popular in Romania si din cauza unui caz nefericit. Un asistent de productie al serialului a fost ucis zilele trecute in Mexic, in timp ce cauta noi locuri de filmare pentru cel de-al patrulea sezon, cand actiunea din Columbia se muta in Mexic.

Carlos Munow a fost impuscat in masina sa in Temascalapa, una dintre cele mai violente zone ale tarii. Dincolo de acest episod, Narcos ramane o productie de vazut.

Playtech.ro a scris in detaliu despre actiunea din serialul Narcos, cel care se bucura de-o popularitate tot mai mare in aceasta perioada ...citeste mai departe despre "Ce trebuie sa stii despre serialul care a cucerit milioane de oameni" pe Ziare.com

#Narcos serial Netflix , #Stiri Vacanta