Cele mai frumoase 10 insule din lume - Top 2014 (Galerie foto)

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 10:57
1526 citiri
Cele mai frumoase 10 insule din lume - Top 2014 (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Pamantul este presarat cu insule de o frumusete uimitoare, care atrag in fiecare an milioane de turisti din intreaga lume. Publicatia Trip Advisor a decernat premiile Travelers' Choice Islands 2014 pentru cele mai frumoase insule din lume.

Printre locurile de pe Terra unde peisajele sunt paradisiace, enumeram insulele Belize, Turks si Caicos si Polinezia Franceza, care s-au situat pe primele locuri ale topului celor mai frumoase insule din lume din acest an, realizat pe baza opiniilor cititorilor, potrivit Business Insider.

Nu este nicio surpriza ca insulele din Caraibe si din Pacificul de Sud au dominat clasamentul celor mai frumoase astfel de locuri. Dar si insulele din Oceanul Indian au avut locul lor printre preferinte.

Topul insulelor a fost stabilit in functie de calitatea si cantitatea celor mai bine cotate hoteluri, restaurante si atractii din fiecare loc in parte, in timpul ultimelor 12 luni.

Va prezentam top 10 al celor mai frumoase insule din lume, asa cum a ...citeste mai departe despre "Cele mai frumoase 10 insule din lume - Top 2014 (Galerie foto)" pe Ziare.com

#cele mai frumoase insule lume, #top 10 insule 2014, #cele mai atractive insule , #Stiri Vacanta