City break la Munchen, o destinatie mai putin obisnuita pentru turistii romani

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 13:40
2956 citiri

Munchen e un oras care te poate surprinde placut nu doar de Oktoberfest, cand are loc cel mai popular festival din Germania, ci oricand ai alege sa-l descoperi.

Munchen e o destinatie city break perfecta pentru arta, cultura, viata de noapte, dar si pentru a explora tinuturile bavareze de poveste sau castelele ascunse in Alpi.

Nu strica nici ca in Munchen poti incerca nenumarate feluri de bere in unele dintre cele mai populare localuri sau in micro-berarii.

Chiar daca Munchen e un oras plin de posibilitati, ramane mai putin vizitat de catre turistii romani. Ce-ar fi sa-i descoperi povestile?

Un city break la Munchen e o alegere mai putin accesata de catre turistii romani, iar acest lucru se datoreaza si zborurilor disponibile pana foarte curand in special spre Berlin.

E adevarat, capitala Germaniei e cunoscuta drept capitala tinerilor din Europa, fiind o destinatie city break mai ieftina decat Munchen, cu o viata de noapte spectaculoasa.

In orice caz, un city break la ...citeste mai departe despre "City break la Munchen, o destinatie mai putin obisnuita pentru turistii romani" pe Ziare.com

#city break Munchen, #city break Germania, #bilete avion Munchen , #Stiri Vacanta