Clipul zilei Ambasadorul SUA recomanda o vizita la Targu Jiu: Veti fi absolut uimiti!

Joi, 09 Martie 2017, ora 17:21
1529 citiri
Clipul zilei Ambasadorul SUA recomanda o vizita la Targu Jiu: Veti fi absolut uimiti!
Foto: Facebook/U.S. Embassy Bucharest

Ambasadorul Americii in Romania, Hans Klemm, a realizat un clip in care le recomanda cu drag prietenilor, colegilor si rudelor sale din America sa viziteze Targu Jiu si creatiile lui Constantin Brancusi.

Filmuletul este realizat dupa ce ambasadorul a facut o vizita in Oltenia si Muntenia. Acesta s-a intalnit cu primarul Aurel Popescu si a vizitat Biblioteca Judeteana "Christian Tell Gorj", unde a donat cateva albume, admirand apoi si operele lui Brancusi.

"Nu am ratat ocazia de a vizita aceasta capodopera, lucrarea lui Constatin Brancusi, ansamblul dedicat de el eroilor Primului Razboi Mondial", a spus el vizitand Poarta Sarutului, Masa Tacerii si Coloana Infinitului.

"Brancusi este foarte cunoscut in Statele Unite, in parte datorita expozitiei sale din 1913. Procesul sau faimos impotriva Statelor Unite a dus la stabilirea definitiei unei opere de arta in procedurile vamale. Si incurajez cu fermitate pe toti prietenii, colegii si rudele mele din America sa vina in vizita la Targu Jiu, daca nu au ajuns deja. Veti fi absolut uimiti", a continuat ambasadorul.

In timpul vizitei sale, Klemm a mers si in judetele Valcea si Arges.

Vor avea nevoie americanii de vize pentru UE?

A.G. ...citeste mai departe despre "Clipul zilei Ambasadorul SUA recomanda o vizita la Targu Jiu: Veti fi absolut uimiti!" pe Ziare.com

#ambasador laudat Targu Jiu, #ambasador laudat Brancusi, #Hans Klemm Targu Jiu , #Stiri Vacanta