Concediul din vara aceasta nu trebuie sa-ti afecteze bugetul

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 18:13
1412 citiri
Concediul din vara aceasta nu trebuie sa-ti afecteze bugetul

Daca astepti concediul de mult timp, asta nu inseamna ca trebuie sa faci alegeri pripite si sa depasesti limita bugetului pentru vacanta. De aceea, ti-am pregatit cateva idei de destinatii in care poti ajunge fara sa faci compromisuri. Iar pentru a evita costuri suplimentare neprevazute, iti sugeram sa nu uiti de asigurarea de calatorie.

Care sunt destinatiile de buget din vara aceasta?

Bulgaria este una dintre cele mai potrivite destinatii daca vrei sa te relaxezi intr-un mediu linistit, la mare, fara grija costurilor. Mai ales datorita serviciilor "all inclusive" sau "ultra all inclusive" pe care le ofera majoritatea hotelurilor de pe litoral.

Roma va indeplini intotdeauna asteptarile oricarui turist. Atat orasul cu stilurile sale unice arhitecturale, cat si obiectivele turistice cunoscute la nivel mondial, precum Panteonul sau Colloseumul, iti vor oferi exact vacanta dorita. Ia-ti o asigurare de calatorie si porneste in descoperirea lor!

Turcia, cu litoralul sau, ofera conditii bune de cazare si mancare excelenta la preturi accesibile. Aici vei gasi cu siguranta o oferta pe gustul tau si, in plus, poti face o vizita in Istanbul, unde poti afla lucruri interesante in materie de istorie si civilizatie.

Gandeste-te ca singura ta grija este sa iti faci bagajul

Odata ce ti-ai ales destinatia de vacanta, UNIQA Asigurari iti propune sa te gandesti ca singura ta grija este sa iti faci bagajul. Cumpara una sau mai multe asigurari de calatorie de la UNIQA Asigurari pana pe 29 iulie 2015 si intri automat in tragerea la sorti, unde poti castiga: un voucher de 1000 de euro de vacanta/calatorie, 5 trollere, 10 genti de voiaj sau 20 de rucsaci.

Asigurarea de calatorie te protejeaza, atat pe tine, cat si pe cei care calatoresc impreuna cu tine, de orice risc care poate sa apara intr-o calatorie, si acopera:

- cheltuielile medicale;

- costul de spitalizare in caz de accident;

- serviciul de urgenta 24 de ore.

Despre UNIQA Asigurari

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asigurare calatorie Roma, #asigurare calatorie Bulgaria, #asigurare calatorie Turcia, #asigurare vacanta , #Stiri Vacanta