Cu cat s-au ieftinit vacantele tip city break in Europa, de la 1 mai

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 16:15
1139 citiri
Cu cat s-au ieftinit vacantele tip city break in Europa, de la 1 mai
Foto: Ziare.com

Vacantele de tip city break in Europa au intrat, incepand cu luna mai, in ceea ce se poate numi "extrasezon", care va dura pana la sfarsitul lunii august, interval in care tarifele serviciilor de cazare vor scadea cu pana la 15 - 20%, conform unui studiu realizat de o agentie de turism online.

Micsorarea preturilor este generata in special de scaderea cererii, interesul turistilor mutandu-se catre pachete tip charter, in destinatii cu mare si plaja, unde se pot bucura de relaxare, valuri si vizite optionale.

Majoritatea turistilor care cumpara vacante online au ales deja, pentru vara aceasta, pachete in locatii insorite, precum insulele grecesti - Chania, Creta, Lefkada sau Santorini, dar si Mallorca sau Tenerife (Spania), Cipru, Croatia sau Portugalia.

"Este un efect normal al pietei. Vara este perioada concediilor prelungite in destinatii calde, majoritatea cu mare, plaje si atractii la indemana, si mai putin a sejururilor active, in destinatii urbane", explica Remus Visan, ...citeste mai departe despre "Cu cat s-au ieftinit vacantele tip city break in Europa, de la 1 mai" pe Ziare.com

#ieftinire city break, #vacante city break Europa, #ieftinire city break Europa , #Stiri Vacanta