Cum isi petrec oamenii de afaceri romani vacanta de Paste

Sambata, 04 Mai 2013, ora 00:00
3548 citiri
Cum isi petrec oamenii de afaceri romani vacanta de Paste

Minivacanta de Paste e un moment prielnic pentru odihna, chiar daca pauza e uneori mai scurta sau relaxarea se numeste activitate sportiva. Unii oameni de afaceri, precum Adrian Stanciu, isi petrec sarbatorile mereu in tara, dar le sarbatoresc, la timpul lor, si pe cele din strainatate, unde locuiesc momentan.

Altii, precum Razvan Ghesea, prefera sa tina vacanta cat mai scurta, pentru a-si relua cat mai repede afacerile.

Exista si oameni de afaceri din categoria celor care isi iau concediu inaintea vacantei de Paste, cum este bancherul Steven van Groningen. Pentru el odihna a insemnat sport.

Business24 a stat de vorba cu oamenii de afaceri si iti prezinta cateva dintre cele mai interesante abordari pentru minivacanta de Paste:

Adrian Stanciu, Human Synergistics

Omul de afaceri Adrian Stanciu locuieste in Franta, dar lucreaza in Romania. De un an si jumatate este, oficial, francez.

"Pastele il fac in Franta, pe cel francez, si in Romania, pe cel romanesc. In general, noi suntem genul de romani care vin de sarbatori acasa. Cei de acasa pleaca in vacanta care pe unde, noi ne intoarcem in vacanta".

Razvan Ghesea, Mathilde

"Sarbatorile de Paste le voi petrece acasa, alaturi de familie si prieteni apropiati. Vacanta va fi una foarte scurta, pentru ca este o perioada extrem de aglomerata pentru business".

Edi Cucu - B2B Senior Manager COSMOTE Romania

"Voi petrece in familie vacanta de 1 mai si Paste. Ne vom destinde, fara a uita insa de spiritul de competitie: merg in Bulgaria, Albena alaturi de sotia si fiul meu in varsta de sapte ani si jumatate, unde ne vom bucura de relaxare pe malul marii si-l vom urmari totodata pe cel mic evoluand in cadrul unui turneu de tenis international".

Steven van Groningen, Raiffeisen Bank Romania

Seful Raiffeisen Bank Romania si-a luat o saptamna de vacanta chiar inainte de sarbatori. Destinatia a fost Mallorca, unde s-a dus in mod special sa se antreneze cu bicicleta, dar sa si alerge si sa inoate.

Saptamana a fost reusita, chiar daca vremea a fost mai tot timpul ploioasa, a declarat van Groningen, pentru Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oameni afaceri vacanta Paste, #oameni afaceri vacanta 1 Mai , #Stiri Vacanta