Cum te poti bucura de Londra la jumatate de pret

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 00:00
32042 citiri
Cum te poti bucura de Londra la jumatate de pret

Londra este unul dintre cele mai scumpe orase din Europa, dar daca ai norocul sa il vizitezi si nu dispui de foarte multi bani, trebuie sa stii ca poti face economii insemnate fara sa ratezi obiectivele turistice pe care ti le doresti.

Totul este sa ai un bilet de tren dus-intors valabil, iar acest lucru este foarte posibil daca ai calatorit la Londra cu un avion care aterizeaza, de exemplu, pe aeroportul Stansted.

Cu biletul de tren te prezinti la ghiseele care pun la dispozitie pliantele "2FOR1", cum este cel din statia Paddington, care este atat statie de metrou, cat si gara. Personalul de serviciu, de obicei extrem de amabil, iti va oferi pliantul care contine tichetele pe care trebuie sa completezi cateva informatii, dupa care vei putea obtine doua bilete la pretul unuia.

Oferta pusa la dispozitie de municipalitate este bogata. Poti alege din peste 150 de atractii de top londoneze, incepand cu celebrul muzeu Madame Tussauds si terminand cu o cina romantica la un restaurant celebru.

Pe lista cu preturi la jumatate se afla numeroase locuri la care, poate, eziti sa intri din cauza preturilor piperate, dar pe care "2FOR1 London" ti le face dintr-o data accesibile.

Daca esti cu familia, poti petrece o dupa amiaza in parcurile de distractii sau la Gradina Zoologica, iar daca esti cu iubita, ce poate fi mai placut decat o excursie cu barca pe Tamisa, o vizita in gradinile londoneze sau o seara petrecuta la teatru?

Puteti injumatati costurile si daca mergeti la anumite restaurante din centrul metropolei sau daca iti doresti neaparat sa vezi anumite expozitii aflate pe lista.

Va puteti bucura de povestile care inconjoara misteriosul Turn al Londrei sau camerele de razboi in care s-a refugiat guvernul in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si puteti urca in Tower Bridge tot la jumatate de pret.

Foto:Ziare.com

La fel, va puteti bucura de minunatiile Acvariului Sea Life, dupa care puteti admira Londra de la inaltime urcand in celebra roata London Eye.

Foto:Ziare.com

Hampton Court si Kensington Palace sunt si ele pe lista de oferte si va asteapta cu portile deschise, pentru o vacanta de neuitat.

Foto:Ziare.com

#preturi bilete obiective turistice Londra, #oferte turisti Londra , #Stiri Vacanta