Daily Mail, despre Castelul Bran: Fortareata care a generat o legenda sangeroasa

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 15:35
1157 citiri
Daily Mail, despre Castelul Bran: Fortareata care a generat o legenda sangeroasa

Castelul Bran continua sa fie sursa de inspiratie pentru articolele din cele mai cunoscute institutii de presa din lume, Daily Mail notand ca fortareata din Brasov "a generat o legenda foarte sangeroasa".

Castelul Bran este legat de povestea vampirului romanesc artistocrat Vlad Tepes, inchis aici, iar aceste legende atrag "legiuni" de fani ai vampirilor, scrie Daily Mail.

Publicatia britanica arata ca locul este "casa" unuia dintre cele mai mari cosmaruri - un loc unde doar cei curajosi se pot aventura, in timp ce fricosii se vor teme la fiecare pas ca vor fi muscati de gat. Castelul poate fi privit insa si drept un splendid palat regal intr-o parte mai putin vazuta a Europei, admit jurnalistii britanici.

Aceste imagini confera o perspectiva fascinanta in fortareata despre care se crede ca i-a fost gazda uneia dintre cele mai intunecate figuri ale mitologiei europene - Contele Dracula.

Castelul Bran, ...citeste mai departe despre "Daily Mail, despre Castelul Bran: Fortareata care a generat o legenda foarte sangeroasa" pe Ziare.com

#Daily Mail Castelul Bran, #castel Bran legenda Dracula , #Stiri Vacanta