Descopera Marocul in ritm de jazz: La pas prin Marrakesh si Essaouira - Fotoreportaj

Luni, 30 Iunie 2014, ora 08:44
1169 citiri
Descopera Marocul in ritm de jazz: La pas prin Marrakesh si Essaouira - Fotoreportaj
Foto: Ziare.com / Silviu Munteanu

Zborurile de noapte cu avionul au poezia lor. Cu muzica potrivita in casti, privesti prin hublou luminile asezarilor umane si te intrebi ce povesti extraordinare de viata poti gasi acolo.

Zburam de la Londra la Marrakesh. Aveam sa pasesc pentru prima oara in Africa, sa ajung la festivalul de jazz si muzica internationala din Essaouira si sa descopar misterele Marrakeshului pret de 7 nopti, iar acestea nu aveau cum sa nu ma emotioneze.

Marrakeshul in particular ma chema de cand am vazut cantarea Led Zeppelin din piata Jamaa El Fna de acum 19 ani. Si da, orasul asta cucereste din primele momente.

La aeroport trebuie sa completezi un formular cu nume, prenume, scopul vizitei si locul unde te vei caza, iar atunci cand ajungi la cazare receptionerul verifica pasaportul si confirma autoritatilor ca te-ai cazat la ei.

Spre deosebire de majoritatea aeroporturilor europene, cel din Marrakesh are si o arhitectura interesanta. Imediat dupa iesirea ...citeste mai departe despre "Descopera Marocul in ritm de jazz: La pas prin Marrakesh si Essaouira - Fotoreportaj" pe Ziare.com

#Maroc vacanta, #Maroc sejur Marakesh, #Maroc festival Essoaouira, #Maroc ghid calatorie, #Maroc sfaturi turisti , #Stiri Vacanta